Meniu

3 Vnt Dėžutė Užraktas, 5/8Inch Kabineto Spynos ir vaizdo Spynos Rinkinys Pasiekiate Tiek, Saugią Stalčių

  • Namuose
  • Saugumas Ir Apsauga
  • 3 Vnt Dėžutė Užraktas, 5/8Inch Kabineto Spynos ir vaizdo Spynos Rinkinys Pasiekiate Tiek, Saugią Stalčių
3 Vnt Dėžutė Užraktas, 5/8Inch Kabineto Spynos ir vaizdo Spynos Rinkinys Pasiekiate Tiek, Saugią Stalčių
€13.09
€20.77
SKU#: p63811 Sandėlyje
  • Kategorijos : Saugumas Ir Apsauga
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Tvirtas ir rūdims atsparus: Mūsų kabineto spynos yra pagamintos iš lieto plieno, chromuotas paviršius, suteikti puikų rūdžių, atsparumas ir ilgaamžiškumas.Dulkių viršelio dizainas veiksmingai apsaugo interjerą užraktas nuo dulkių ir purvo, užtikrinant maksimalią apsaugą jūsų vertingų daiktų.

Multi funkcinis suderinamumas: Mūsų cam spynos yra 5/8 cm ilgio ir 3/4 colio skersmens, tinka plokštės iki 0.39 cm storio.Pakeitus šios pašto dėžutės, spynos yra puikus stalčiai, spintos, pašto dėžutes, RV ar RV saugojimo durys, ir įrankių

Sustiprintas saugumas: Mūsų pašto dėžutę užrakinti ir kabineto užrakinti, su raktais apsaugoti jūsų privatumą ir saugo aštriais įrankiais ir nevalgoma maisto, saugokite nuo vaikų.Naudoti savo patikimas spynas, saugumui užtikrinti jūsų daiktų.

Greitas ir paprastas montavimas: Mūsų pašto dėžutę spyna ir raktas gali būti lengvai įrengti 5 minučių.Tiesiog gręžimo 3/4 colio angą įkiškite cam užrakinimo skydelis su apsaugos nuo dulkių dangtelį modulis, reguliuoti kameros kampas, saugi su riešutų, vieta užrakto plokštelės ir prisukite varžtą.

Pilnas komplektas: 3 kabineto spynos, 6 vienodi raktai (# CH 751), Jei keli rinkiniai cam užraktas su tuo pačiu raktu yra užsakyta, visi keylocks galima atrakinti su bet klavišą ir klavišą, gali būti pašalintas iš abiejų užrakinti ir atrakinti pozicijas.Mūsų spynos yra puikus pakaitalas, kartotekų spintos ir RV saugojimo durys.

Spalva:Sidabrinė

Medžiaga:Metalas

Dydis:5/8Inch

Pakuotės Turinys:

3 * Užrakinti

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: