Meniu

Balso Priminimas Anti-Theft Mp3 Grotuvas Perspėjimas Signalizacijos Sistemos, Įėjimo Pasveikinti Sveikinimo Garsiakalbis Ragų Su Garsumo Reguliavimas

  • Namuose
  • Saugumas Ir Apsauga
  • Balso Priminimas Anti-Theft Mp3 Grotuvas Perspėjimas Signalizacijos Sistemos, Įėjimo Pasveikinti Sveikinimo Garsiakalbis Ragų Su Garsumo Reguliavimas
Balso Priminimas Anti-Theft Mp3 Grotuvas Perspėjimas Signalizacijos Sistemos, Įėjimo Pasveikinti Sveikinimo Garsiakalbis Ragų Su Garsumo Reguliavimas
€9.08
€17.46
SKU#: p88888 Sandėlyje
  • Kategorijos : Saugumas Ir Apsauga
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Balso Grotuvas yra patogus prietaisas, skirtas žaisti nustatyti priminimus ir pranešimus.Įrengta USB perdavimo, jį galima lengvai perkelti duomenis.Su nuosekliais atkūrimo ir reguliuojamas garsumo nustatymai, jūs galite mėgautis klausytis savo priminimus, nepraleidžiant jokių smulkmenų.Ne daugiau praleistus susitikimus ar terminus, tai universalus, lengvas naudoti ir Balso Grotuvas.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Balso Prompter

Medžiaga: ABS

spalva: Balta

Maitinimas: trys AAA baterijos

Atmintis: 4M

Indukcija: 3 metrų spindulių indukcijos

Pakavimo Sąrašas:

1* Balso Prompter

Skelbimas:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Efektyvus Balso Priminimas: Sukurti bei atsisiųsti unikalaus balso priminimus, be vargo prijungti prie kompiuterio per USB, ir parduotuvėje, priminimus, su 4M atminties talpa.

2.Protingas Sprendimas: Niekada praleidote svarbią užduotį ar įvykis, su šiuo išmanųjį įrenginį.Ji gali atrodyti, kad kažkas eina per 3 metrų ir žaisti nustatyti balso, kaip priminimas.Jūs galite įrašyti savo pranešimus, ir reguliuoti garsą ir dažnumas pagal jūsų poreikius.

3.Efektyvus Priminimo Priemonė: Su mūsų Balso Priminimą galite patogiai įrašyti svarbu pastabas ir priminimus, savo balsą.Prietaisas yra energiją taupantis, maitinamas trimis AAA baterijomis, ir gali pasigirti mažai energijos, todėl ilgas baterijos veikimo laikas.

4.Patogus garso Atkūrimas: Kelių MP3 garso failus galima įrašyti neįvardijant jų, ir atkuriami sklandžiai, nereikia nerimauti, failo dydis viršija prietaiso atminties ribas.

5.Lanksti Tūris: suderins savo garso parinktys su Balso Priminimą.Padidinti garsumą, redaguodami TŪRIO vertė CONFIG.TXT failą iš 01-30 geresnio girdimumo bet aplinkinių.Patikimas kompanionas jūsų kasdienybės.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: