Meniu

Gaisro Gesinimo Antklodė Liepsnos Slopinimo Gaisro Išgyvenimo Antklodė Apsaugos Įranga, Skirta Keptuvėje Ugnies Elektros Gaisro

  • Namuose
  • Saugumas Ir Apsauga
  • Gaisro Gesinimo Antklodė Liepsnos Slopinimo Gaisro Išgyvenimo Antklodė Apsaugos Įranga, Skirta Keptuvėje Ugnies Elektros Gaisro
Gaisro Gesinimo Antklodė Liepsnos Slopinimo Gaisro Išgyvenimo Antklodė Apsaugos Įranga, Skirta Keptuvėje Ugnies Elektros Gaisro
€23.52
€47.05
SKU#: p75732 Sandėlyje
  • Kategorijos : Saugumas Ir Apsauga
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Šio gaisro gesinimo antklodė yra būtina turėti bet gyvenimo erdvę, pavyzdžiui, virtuvėje, automobilyje, arba biure.Dvipusis silikono sluoksnio sudarymo procesas, daro tai nėra lengva sudeginti ir užkerta kelią ugnies plitimui.Tai patogu laikyti ir nešiotis, kad jūs galite turėti ramybę, kur jums eiti.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Gaisro gesinimo antklodė

Medžiaga: stiklo pluoštas + geltona silicio dioksido gelis lakas

Produkto savybes: šilumos izoliacija/liepsną/izoliacija

Gaminio Dydis: (vidut.)1.5*1.5 m/59.06*59.06 cm, (vidut.)1*1m/39.37*39.37 cm

Produkto svoris: apie 1,45 kg/0,7 kg

Naudojimo Scenarijus: Tinka transportas/šeimos virtuvė/benzinas stotis/factory/hotel/bendrabutis/ligoninės/pramogų vieta/gyvenamųjų namų bendrijos ir kt.

Pakavimo Sąrašas:

Gaisro gesinimo antklodė*1

Pastabos:

1. Dėl monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, kai kurios nuotraukos prekes gali turėti šiek tiek spalvų skirtumas, spalva natūra turi dominuoti!

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Praktinių Silikono Danga: nauja ir patobulinta silikono danga suteikia aukščiausios atsparus karščiui, užtikrinti minkštumą.Greitai izoliuoti oro ir gesinti gaisrus, su lengvumu.Puiki virtuvė, grilis, automobilių, kempingas ir daugiau.

2.Priešgaisrinė Apsauga: Meistriškai su stiklo pagrindinė institucija, šio gaisro gesinimo antklodė užtikrina puikią atsparus liepsnai.Į nedegios medžiagos užkerta kelią ugnies plitimui, todėl tai yra saugus ir ekologiškas pasirinkimas.Išlaikyti savo namų ir šeimos saugomų tai labai efektyvus gesintuvas.

3.Lengva Naudoti: apsaugokite savo artimuosius su šio vaiko šeimai gaisro gesinimo antklodė.Nereikia pirštinės, tiesiog traukiamosios ir padengti gaisro.Puikiai tinka įvairių parametrų, pvz., virtuvė, automobilių, verslo, ir daugiau.

4.Plačiai Naudojamas: Apsaugoti žmones ir turtą nuo galimo gaisro pavojų, pavyzdžiui, keptuvėje gaisro, elektros gaisro, benzinas, gaisro ir kt.Šio gaisro gesinimo antklodė yra būtina turėti užkirsti kelią ugnies plitimui ir teikti didelę ugniai poveikį, veiksmingai užgesinti visų tipų gaisrus.

5.Puikus Dydis: Su savo dydžio, ši gaisro gesinimo antklodė yra būtina turėti namuose ir transporto priemonės gaisro prevencijai.Lengva laikyti ir nešioti, ir reikia dusinti labiausiai ugnies šaltinius greitai, užtikrinant didžiausią saugumą.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: