Meniu

1Pair antkelius Darbo Statybos Gelio antkelius Tinklinis, Krepšinis, Futbolas, Šokiai Darbo Sodininkystė, Valymo

1Pair antkelius Darbo Statybos Gelio antkelius Tinklinis, Krepšinis, Futbolas, Šokiai Darbo Sodininkystė, Valymo
€15.86
€42.88
SKU#: p7262 Sandėlyje
  • Kategorijos : Sporto Ir Kūno Pastato
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

1Pair antkelius Darbo Statybos Gelio antkelius Tinklinis, Krepšinis, Futbolas, Šokiai Darbo Sodininkystė, Valymo

Kulka Taškų: 1.【Super Stiprumo Apsauga】 Minkšto silikono core ir putų kamšalas yra patvarus net labiausiai jautriai kelio.Sunkiųjų storio poliesterio dangtelis apsaugo nuo įpjovimų ar įbrėžimų ant bet kurios vietovės.Antkelius suteikia puikią apsaugą jūsų kelio, iki minimumo sumažina kelio sąnario sužalojimų nuo vėjo, ausele, mazgelių, ir daugiau.

2.【Reguliuojamas Dizainas】Lauko antkelius turi reguliuojamas ir patogus, platus elastingas greitai nuimamas dirželis optimaliai tinka ir paprasta nuimti.Ji yra labai praktiška.

3.【Keli Naudoja】 Apsaugos Kelio Trinkelėmis tinka jodinėjimas, slidinėjimas, snieglenčių sportas, žvejyba, kempingas, arba bet kokia veikla lauke šalta žiema.Jis yra plačiai naudojamas.

4.【Ilgalaikis】 pakankamai Tvirtos, kad atlaikytų ilgai naudoti, poliesterio akių orui visą dieną komforto.Storas nailono gija užtikrina ilgalaikį patvarumą.Tiesiog pridėkite šiuos Kelio Apsaugos jūsų saugos įrangos rinkinys, todėl jūs galite geriau apsaugoti save, kai jūs dirbate.

5.【Dovana Už Darbuotojų】Šios profesinės kelio trinkelėmis, yra puiki dovana jūsų šeimai, meilužis, draugais, kolegomis, kurie dirba ne.Labai praktiškas.

Aprašymas:

Minkštas silikonas šerdies ir EVA putų kamšalas yra patvarus net labiausiai jautriai kelio.Sunkiųjų storio poliesterio dangtelis apsaugo nuo įpjovimų ar įbrėžimų ant bet kurios vietovės.Antkelius suteikia puikią apsaugą jūsų kelio, iki minimumo sumažina kelio sąnario sužalojimų nuo vėjo, ausele, mazgelių, ir daugiau.

Specifikacija:

Pavadinimas: Profesionalus Antkelius

Medžiaga: TPE pp shell + 900D vandeniui audinio + silikono pamušalas

Svoris: 550g

Dydis:apie: 54*32*8cm\21.25*12.6*3.14 į

Pakavimo sąrašas:

Kelio Trinkelėmis*2

Pastaba:

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Amžius Vaikai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: