Meniu

Ozono Plazmos R/F 2in1 Veido Priežiūros Mašina Raukšlių Šalinimo Įmonė Kėlimo Terapija, Veido Odos Atjauninimo Dėmės, Spuogai Šalinimo Moterims

  • Namuose
  • Sporto Ir Kūno Pastato
  • Ozono Plazmos R/F 2in1 Veido Priežiūros Mašina Raukšlių Šalinimo Įmonė Kėlimo Terapija, Veido Odos Atjauninimo Dėmės, Spuogai Šalinimo Moterims
Ozono Plazmos R/F 2in1 Veido Priežiūros Mašina Raukšlių Šalinimo Įmonė Kėlimo Terapija, Veido Odos Atjauninimo Dėmės, Spuogai Šalinimo Moterims
€654.15
SKU#: p37921 Sandėlyje
  • Kategorijos : Sporto Ir Kūno Pastato
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Dėmesio!Ši kaina yra grynosios kainos mašina!Visos mūsų mašinos yra parduodami gamyklos kaina!Krovinių vežimo kainos galima derėtis!

Mielas drauge, Koks nuostabus likimas man, kad jūs naršyti mūsų produktus!Jūsų malonus ir sklandus apsipirkimas, prašome perskaityti žodžių apačioje.PRISTATYMAS 1. Mes turime užsienio sandėlių Jungtinėse amerikos valstijose, Europoje , Meksika, Rusija ir Kanada.E uropean šalių, kad parama laivybos apima: Prancūzija, Ispanija, Italija, Lenkija, čekija, Austrija, Vengrija, Slovakija, Lietuva, Nyderlandai, Latvija, Kroatija, Danija, Estija, Belgija, Liuksemburgas, Slovėnija, Švedija, Bulgarija, Rumunija, Suomija, Portugalija, Graikija, Airija. 2. Pristatymo laikas: Laivas iš jav užjūrio sandėlyje: 3-7 dienų atvykti; Laivų, iš kitos užjūrio sandėlyje: 3-10 dienų atvykti; Išreikšti laivas iš Kinijos:7-15 atvykti. 3. Laivybos išlaidos gali būti deramasi dėl laivybos išlaidos yra skirtingi įvairių laikotarpių ir šalių. 4. Nepristatymas kai kuriose šalyse: susisiekite su mumis!Dėl to, kad apskaičiuojant tarptautinės logistikos krovinių yra toks kompleksas, kuris turi įtakos daug, nes muitinės, mokesčių tarifai įvairiose šalyse, ir variacijos transporto metodus, kad mes negalime nustatyti kiekvienai šaliai po vieną.Jei tikrai nori mašina, mes stengiamės pasiekti, kad! 5. Jei nenorite atsakyti į logistikos ir transportavimo būdą po jūsų užsakymą, mes atsiųsime geležinkeliu ar jūra vienodai.Ten yra daugiau informacijos apie pristatymo pabaigoje ši specifikacija.ASMENINIAMS POREIKIAMS 1. Mes teikiame įvairių plug tipų ir standartinė įtampa.Prašome atkreipti dėmesį, tipo, jums reikia, kai jums pateikti užsakymo. 2. Specialių individualų paslaugų, tokių kaip tinkinti sistemos kalbos ir logotipas, įvairių spalvų, važiuoklės ir pridūrė, keičiamos rankenos, yra gerai mums.Prašome kreiptis į mus dėl išsamesnės informacijos, ačiū už ateina!Garantinis APTARNAVIMAS Visą mašiną šeimininkai garantuoja vienerius metus, priedai garantuoja už tris mėnesius, ir pateikti visą techninę paramą ir internetu, aptarnavimas po pardavimo.Laimingas pirkinių!

-Plazmos valymo sistemą, naikinant dėmes ant jūsų odos.

-Nepriekaištinga pašalina dėmes ant odos, tokių kaip strazdanos, granuliavimo, apgamai ir senų dėmių, be kraujavimo ar randus.

-Ji mano, nepriekaištinga pateikti minimali rizika, randai naudojant revoliucinės naują metodą, minkštųjų audinių ir odos pažeidimų, kurie gali būti vizualiai nemaloniomis.

-Naudojant aukšto dažnio radijo bangos, plazmos energijos), tai vaporizes, kad apgamai " ląstelėmis, bet sumažinti audinių pažeidimą iš mažai nė vienas.

-Nepriekaištingos ne chirurginio plastinė operacija į amžiuje prietaiso plazmos kokybei gerinti odos, akių vokų, odos ir kūno raukšlės.

-Nedelsiant ir visam laikui su gydymu vienu metu.

Technologijos ir atidarykite principas gleivinės odos ląsteles, sukelia ir keičiant padėtį jonų, leidžiant jiems laisvai pereina per ląstelių membraną.Kai ląstelių membranos įtampa didėja, ji padeda ląstelėms gaminti įtampos, todėl, kad katijonų poslinkių dėl medial ir šoninių sienelių ląstelių membranos yra tikslinami, galimas membranos grįžta į pusiausvyros būsena, ląstelės grįžti į normalų, odą regeneruoja ir odos audinių varža yra padidėjęs.Efektyviai pagerinti odos paviršiaus gydyti spuogai, randai ne sunaikinti ląstelių, odos atjauninimas, sterilizations, antibakterinių, priešuždegiminių, balinimas, didina odos flaccidity ir kitus efektus.

Mielas drauge, ačiū už užsisakyti mūsų produktus.Mūsų numatytasis pristatymo metodas yra jūros arba geležinkelio.Šios rūšies transportu " nuo durų iki durų ir nereikalauja muitinės deklaracija.Laiko tarpą yra 30-65 dienų.Taip pat galite pasirinkti, express pristatymas.Express yra 7-15 dienų.Pasirinkimas, greitas pristatymas jums reikia mokėti papildomus mokesčius, ir skubų pristatymą, jums reikia dirbti muitinės deklaraciją, mokesčių ir muitinės klausimus sau.Žinoma, kai jums yra susijusios su muitinės formalumus, mes jums padėti su muitinės formalumus bei pateikti reikalaujamus dokumentus, atliekant muitinės formalumus.Pastaba: Mūsų paslaugos neapima tvarkymas muitinės deklaraciją, mokesčių ir muitinės klausimus, kylančius iš express logistika.Ir per laivybos procesą, mes neprisiimame jokios atmetimo ar ginčų.Jei turite kokių nors klausimų, gavęs prekes, prašome susisiekti su pardavėju kuo greičiau.Mes jums tarnauti visa širdimi, bet nepriima ginčus pateikė nesąžiningai.Pateikus, mes automatiškai suteikiame iki aptarnavimo po pardavimo pagal numatytuosius nustatymus.Pastaba: Mūsų paslaugos neapima tvarkymas muitinės deklaraciją, mokesčių ir muitinės klausimus, kylančius iš express logistika.Ir per laivybos procesą, mes neprisiimame jokios atmetimo ar ginčų.Jei turite kokių nors klausimų, gavęs prekes, prašome susisiekti su pardavėju kuo greičiau.Mes jums tarnauti visa širdimi, bet nepriima ginčus pateikė nesąžiningai.Pateikus, mes automatiškai suteikiame iki aptarnavimo po pardavimo pagal numatytuosius nustatymus.Dėl specifika prekes.Mūsų produktai nepalaiko 14 dienų be priežasties grįžti.Jei norite grąžinti, prašome susisiekti su pardavėju patvirtinti vientisumą elementą.

  • Elemento Tipas Epiliatorius
  • TERAPIJA Veidas, Odos Atjauninimas
  • Šaltinis factory Outlet
  • Sertifikavimo CE
  • darbo vieta Grožio salonas, Spa
  • Mokymo Vietos Juosmens, GINKLAI, Kojos, Juosmens & Pilvo Pratimas, Vadovas, Pėda, Atgal, Ranka, Riešo, Hip, Krūtinės
  • Prekės Pavadinimas EMSzero
  • Maitinimo tipas Elektrinis
  • Naudoti ĮSTAIGA, Veidas
  • Garantija 1 Metai
  • Funkcija Kėlimo
  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Veikimo Būdas Kišeninis Tipas
  • Žvakės Tipas AS, ES, JAV, KN, JP, Kita
  • Tipo sportas Stiprumo Mokymas
  • Produkto Pavadinimas 2 in 1 plazmos
  • Tipas Veido Priežiūros Mašina

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: