Meniu

Temperatūra Drėgnumas Nuotolinio Valdymo Pultelis Drėgmės Ir Temperatūros Valdiklio Modulis Patikimas Signalas

  • Namuose
  • Saugumas Ir Apsauga
  • Temperatūra Drėgnumas Nuotolinio Valdymo Pultelis Drėgmės Ir Temperatūros Valdiklio Modulis Patikimas Signalas
Temperatūra Drėgnumas Nuotolinio Valdymo Pultelis Drėgmės Ir Temperatūros Valdiklio Modulis Patikimas Signalas
€11.11
€17.63
SKU#: p70652 Sandėlyje
  • Kategorijos : Saugumas Ir Apsauga
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Temperatūra Drėgnumas Nuotolinio Valdymo Pultelis Drėgmės Ir Temperatūros Valdiklio Modulis Patikimas Signalas

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

[Atnaujinau Džiaugsmo Trūkumus Perjungti]Kaip Modernizuotos pakeitimo jungiklis valdytojas, puikiai suderinama su Jungikliu/OLED ir pereiti priedai: Joycon Spaustuvai, Lenktynių Ratus, Teniso Raketės, jungiklis, doką ir pan.Parama įvairių Jungiklis, Žaidimų, tokių kaip Splatoon 3, Sporto Žaidimai, Legend of Zelda, Super Mario "Odyssey" ir pan.

[Stabilus Ryšys ir Lengva Naudoti]Pažangi belaidžio ryšio technologija suteikia stiprų anti-trukdžių ir patikimas signalas, puikiai išsprendžia problemą dažnai tuščios ir mygtuką unresponsiveness be latency ir drift, suteikti jums su sklandus ir malonus žaidimo laiko."Įjunk ir dirbk" - be jokių tvarkyklių.Jungiklis Joycon gali būti naudojamas kaip visuma, duomenų valdytojas arba kaip dviejų nepriklausomų valdikliai, skirti perjungti.

[Galingas Veiklos]Jungiklį Joycon Valdytojas turi daugiau stabilių 6 ašių judesių stebėjimo sistemos, itin tiksli greičio ir padėties kontrolę; realiau dual variklio vibracijos poveikį, galime mėgautis svaiginančius ir šokiruojantis žaidimo pasaulį kartu.Parama vienas pagrindinių atsibusti ir viena pagrindinių ekrano, greitai išsaugoti ir bendrinti unmissable žaidimų akimirkų.

[500mAh Baterija Laiko]Tiek į kairę ir dešinę Joycons valdytojas yra integruota 450mAh aukštos kokybės ličio baterijas.Ji tik trunka 2-3 valandas nemokamai ir gali dirbti iki 20 valandų.Pateikiame jums su stabilus ir ilgalaikis žaidimų patirtis.Įkrovimo Būdai: kištuką į įjunkite konsolę arba perjungti dokas.

[Ką jūs Gaunate & Geriausių Dovanų]Mėlynos ir Geltonos Splatoon3 Valdytojas paketą įeina į Kairę Valdytojas x 1, Dešinėje Valdiklio x 1. XESAYJ joycons jungiklis valdytojas, taip pat puiki dovana vaikams, draugams ir draugų.Puiki Kalėdinė Dovana.

Savybės:

1. Produkto Priima Pramoninės Klasės Žetonų, Didelio Tikslumo Importuotų SHT20 Temperatūros Ir Drėgmės Jutiklis, Ir Linijos Ilgis Yra 1 m

2. Laikas, Vėlavimo, Dviračių, Savaiminio Fiksavimo Gali Būti Nustatyti

3. Po Relė Veikia, Ten IsA Atitinkantys Aukšto Lygio Signalo Išėjimą, Kuris Gali Būti Naudojamas Teikti Ieškinį Signalas Išorės Kontrolės Sistema

4. Per Poravimo Procesą, Wifi Tinklo Turi Būti 2.4 G, Ir 5G Tinklas Negali Būti suporuotos. (Jei Jūsų Wf Maršrutizatorius 2.4 g Ir 5G Tinklai Yra sujungti, Prašome iš naujo sukonfigūruoti Maršrutizatorių, Juos Atskirti, Ir Pasirinkite 2.4 G Tinklas)

5. Jutiklio Modulis, Kuris Gali Aptikti Temperatūros Ir Drėgmės

Aprašymas:

1. Produkto Pavadinimas: Temperatūros Ir Drėgmės Nuotolinio Valdymo Pultelis

2. Produkto Modelis: XY-WFWT

3. Temperatūros Matavimo Diapazonas: -20°C~60°C

4. Drėgmės Diapazonas: 00%~100%RH

5. Kontrolės Tikslumas: 0.1°C (0.1%RH

6. Aptikimo Zondas: Integruotas Jutiklis

7. Išėjimo Tipas: Relinis Išėjimas

8. Išėjimo Talpa: Iki 10A

9. Dydis: 6.4 x 3,2 x 1,6 cm

10. Medžiaga: PCB

11Color: Juoda

Pakuotės Turinys:

1 x Drėgmės Ir Temperatūros Valdiklio Modulis

1 x Aptikimo Zondas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Papuosalumagija.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: