Meniu

Populiariausi Pasiūlymai Pet Smart Mini GPS Seklys Pet Locator Anti-Lost Vandeniui "Bluetooth" Tracker Trikampio Vaikai, Šuo, Katė Tracker

  • Namuose
  • Saugumas Ir Apsauga
  • Populiariausi Pasiūlymai Pet Smart Mini GPS Seklys Pet Locator Anti-Lost Vandeniui "Bluetooth" Tracker Trikampio Vaikai, Šuo, Katė Tracker
Populiariausi Pasiūlymai Pet Smart Mini GPS Seklys Pet Locator Anti-Lost Vandeniui "Bluetooth" Tracker Trikampio Vaikai, Šuo, Katė Tracker
€2.04
€3.34
SKU#: p94321 Sandėlyje
  • Kategorijos : Saugumas Ir Apsauga
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

1. Naudojant naują "Bluetooth 4.0" technologijų, energijos suvartojimas yra labai mažas, mygtukas baterijų CR2032 maitina, ir pakeisti, taip pat yra labai patogus.

2. Paramos iOS sistemos 11.0; Android 8.0 ir virš sistemos (turi naudotis mobiliuoju telefonu "Bluetooth" 4.0 ir aukščiau)

3. Objektas rasti pareigos: Bind anti-lost prietaisas su vertybių.Kai prietaisas yra prijungtas prie mobiliojo telefono APP "Bluetooth" ryšį, naudokite programos paieškos funkcija, kad anti-lost prietaiso padaryti garso rasti elementą.

4. Rasti mobiliojo telefono funkcija: Kai įrenginys yra sujungtas su mobiliųjų telefonų PROGRAMĖLĖ, "Bluetooth", kai jums reikia rasti mobilųjį telefoną, du kartus spustelėkite įrenginio mygtuką norėdami skambinti į mobilųjį telefoną, mobilųjį telefoną, bus garso.

5. Dvipusis signalas: Įjunkite "Bluetooth" atjungimo signalas" switch programinės įrangos suprasti, dvipusis anti-lost.Kai prietaisas yra prijungtas prie mobiliojo telefono APP "Bluetooth", jei mobilųjį telefoną ir anti-lost prietaiso "Bluetooth" yra atjungtas, tiek mobiliojo telefono ir anti-lost prietaisas bus garsinis signalas, ir prekės bus prarastas, o signalizacija apie tai jums primins.

Selfie funkciją: Kai įrenginys yra sujungtas su mobiliuoju telefonu APP "Bluetooth" ryšį, naudokite programinės įrangos Selfie funkcija fotografuoti, belaidžiu būdu.

Įrašymo funkcija: du kartus spustelėkite mygtuką perjungti prietaiso įrašyti į PROGRAMĄ.

Atjunkite vieta:, Kai prekė yra atjungtas nuo mobiliojo telefono APP "Bluetooth", APP bus įrašyti prarado vietą punktas atjungus, ir prarado vietą bus rodomas žemėlapyje APP.

spalva: balta/žalia/mėlyna/rožinė/juoda

Medžiaga: plastikas

Dydis: 34x38x8mm

Pakuotės Turinys:

1 x GPS Tracker

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • "Smart home platform Kita
  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: