Meniu

Rv Prekinis, Galinis Stiklo Skėtį Nuo Saulės Padengti, C Klasės 1997-2022 Ratų Prekinis, Galinis Stiklo Dangtis 4 Sluoksniai Su Veidrodžiu Išpjovos E0p5

Rv Prekinis, Galinis Stiklo Skėtį Nuo Saulės Padengti, C Klasės 1997-2022 Ratų Prekinis, Galinis Stiklo Dangtis 4 Sluoksniai Su Veidrodžiu Išpjovos E0p5
€15.15
€29.70
SKU#: p6425 Sandėlyje
  • Kategorijos : Kitų Transporto Priemonių Dalys Ir Priedai
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Aprašymas:

Puikiai Tinka: už BougeRV RV prekinis, galinis stiklo dangtis tinka C-klasės E450 1997-2022 RV, ir ne tinka įvairių RVs.Tvirtas kablys ir kilpa juostos tvirtinimo detalės aplink veidrodį, yra daugiau vėjo, kuris nebus pažeisti durų, ir yra lengva įdiegti.

Veiksminga Apsauga: už BougeRV RV prekinis, galinis stiklo, padengti gali dirbti žiemą, kad suteikti jums geriau sniego apsauga.Ji gali efektyviai apsaugoti jūsų RV nuo kenksmingų ultravioletinių spindulių, sniego, ledo, šalčio, dulkių ir purvo.

Apsaugoti Jūsų Privatumą, Mūsų RV skėtį nuo saulės gali visiškai padengti priekinio stiklo ir stiklo suteikti jums visišką privatumą.Ir priima anti-theft dizainas, kaip ilgai, kaip duris užrakintas, jame negali būti atidaryti iš išorės.

Puikus 4-sluoksnių Medžiaga: už BougeRV RV prekinis, galinis stiklo dangtis pagamintas iš 4 sluoksnių didelio tankio medžiagos.Aliuminio folija + PE plėvelės medžiagos yra ne tik atsparus vandeniui, bet taip pat turi gera apsauga nuo saulės, aušinimo ir anti-ultravioletinių funkcijas.Temperatūros skirtumas gali siekti 40 laipsnių pagal celsijų po naudojimo.

Visi Sezonai: neleisk, kad jūsų RV park be apsaugos!Itin didelis karštis, squally vėjo, audringas lietus, hailand ne mūsų, C-lygis draudimo!4-kvėpuojantis sluoksnis dizainas yra atsparus vandeniui, galite apsaugoti ją nuo žalingo ultravioletinių spindulių, ir yra atsparus įbrėžimams.Leiskite mums apsaugoti savo RV/camper.

Pavadinimas: Saulės Skydelis

Spalva: Sidabro, Juoda Krašto

Medžiaga: Aluminized Filmas + Medvilnė + Liepsną Medvilnė + Poliesteris

Pakuotės Turinys:

1 * RV skėtį nuo saulės Padengti

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: