Meniu

Priekabos Jungtis Apvali Skylė 13Pin 12V Standarto Laidas Pajungti Adapteriu, Plug Kabelio Jungtis, skirta Sunkvežimio Priekaba

Priekabos Jungtis Apvali Skylė 13Pin 12V Standarto Laidas Pajungti Adapteriu, Plug Kabelio Jungtis, skirta Sunkvežimio Priekaba
€11.12
€15.02
SKU#: p56303 Sandėlyje
  • Kategorijos : Kitų Transporto Priemonių Dalys Ir Priedai
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Savybės:

OOTDTY

Patirtis besiūlių ryšiai su 13 Pin Priekaba Kištuko ir Lizdo Nustatyti, užtikrinti patikima ir ilgaamžė spektaklių, visiems jūsų vilkimo poreikius.

Pagaminti iš didelio stiprio nailono ir featuring nikeliuotas žalvaris varžtinius gnybtus, tai 12V 13 pin priekaba kištuko ir lizdo rinkinys siūlo ilgalaikį funkcionalumą ir patobulintas rūdžių, atsparumas.

Skirtas transporto priemonių savininkų ir priekabos vartotojams, 13 Pin, Priekabos Kištuko ir Lizdo Nustatyti suteikia saugų ir veiksmingą ryšį priekabos šviesos, todėl jį būtina aksesuaras saugaus vilkimo patirtimi.

Pagerinti matomumą ir saugumą kelyje su 13 Pin Priekaba Kištuko ir Lizdo Komplektas, tinka įvairių lauko veikla ir gabenimo reikalavimai.

Atnaujinti savo priekabų ryšiai su 13 Pin Priekaba Kištuko ir Lizdo Nustatyti, pastatytas atlaikyti įvairias oro sąlygas ir patikimus spektaklių, visiems jūsų vilkimo poreikius.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:ABS

Dydis:Apytiksl.120mm/4.72"x49mm/1.92"

Galia:12V,6A

Komplektą Sudaro:

1x 13 Pin Priekaba Kištuko(male)

1x 13 Pin, Priekabos Lizdas(mot.)

1x Tvirtinimo Adapteris

Pastaba:

Prašome leisti 1mm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas DECKAS

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: