Meniu

Liepos 4-osios Puošybos Medinės Raudona Balta Mėlyna Papuošalai Tėvynės Medinės Dekoracijos, Pratybos Medžio Apdaila Raudona Balta Mėlyna

  • Namuose
  • Namų Dekoras
  • Liepos 4-osios Puošybos Medinės Raudona Balta Mėlyna Papuošalai Tėvynės Medinės Dekoracijos, Pratybos Medžio Apdaila Raudona Balta Mėlyna
Liepos 4-osios Puošybos Medinės Raudona Balta Mėlyna Papuošalai Tėvynės Medinės Dekoracijos, Pratybos Medžio Apdaila Raudona Balta Mėlyna
€5.02
€9.14
SKU#: p234729 Sandėlyje
  • Kategorijos : Namų Dekoras
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Švęsti savo tėvynės pasididžiavimas su mūsų Nepriklausomybės Diena Ornamentu!Meistriškai su patvarių medžiagų ir išskirtinį kūrinys, tai ornamentu įkūnija laisvės dvasia.Puikus Tėvo Diena, Kalėdos, Velykos, Padėkos, ar Helovinas, ji gali būti plačiai naudojama papuošti savo namų ar verslo.Įtraukite ją į savo kolekciją, ar dovana, tai į artimuosius.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Tėvynės Mediniai Papuošalai

Gaminio Dydis:

A: 30*15 cm/11.81*5.9 colių

B: 30*17,5 cm/11.81*6.88 colių

Medžiaga: boxwood

Pakavimo Sąrašas:

1* Amerikos Mediniai Ornamentu

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Tėvynės Puošmenų: Švęsti džiaugsmo šventės su mūsų medinių papuošalų.Featuring raudonos ir mėlynos spalvų, kurios simbolizuoja laisvę ir portretų Amerikos vėliavos dizainas, pademonstruoti savo patriotinės dvasios jūsų eglutė šiais metais.

2.Patvari Medžiaga: Mūsų tėvynės mediniai papuošalai yra puikiai paruošta iš tvirto medinio medžiagos, kuri yra dėvėti, atsparus, užtikrinti ilgalaikį patvarumą net ir pagal atšiaurių oro sąlygų.

3.Apsvaiginimo To: Sukurti apsvaiginimo ekranas patriotizmo su mūsų prabangus mediniai papuošalai.Kiekvienas gabalas gali pasigirti sudėtingas kūrinys ir turtingas spalvų, kurios suteikia savo erdvę energijos ir džiaugsmo.Juos įdiegti lengvai ir mėgautis stilingas touch jie atnešti į bet kurį kambarį.

4.Kūrybos Dovana: bet kokia proga Švęsti su šiais universalus medinių papuošalų.Pakabinti juos ant savo medžio, durų ar sienos, kad parodyti savo meilę savo šaliai.Nustebinti savo svečius su savo natūralios elegancijos ir naudoti juos kaip vieta korteles ar džiaugtis, bet patriotinių šalies.

5.Platus Naudoti: Pakelti savo tėvynės dekoro su mūsų Medinių Papuošalų.Jų universalus dizainas daro juos idealiai tinka Darbo Dieną, Nepriklausomybės Dieną, šalys, vestuvės ir bet ypatinga proga.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: