Meniu

Plaukų Žandikaulio Gnybtus Varlė Formos Letena Žandikaulio Įrašus Nešiojamų Letena Plaukų Clips Atostogų Kalėdų Dovana Strong Hold Spaustuvai, Plaukų Aksesuarai

  • Namuose
  • Namų Dekoras
  • Plaukų Žandikaulio Gnybtus Varlė Formos Letena Žandikaulio Įrašus Nešiojamų Letena Plaukų Clips Atostogų Kalėdų Dovana Strong Hold Spaustuvai, Plaukų Aksesuarai
Plaukų Žandikaulio Gnybtus Varlė Formos Letena Žandikaulio Įrašus Nešiojamų Letena Plaukų Clips Atostogų Kalėdų Dovana Strong Hold Spaustuvai, Plaukų Aksesuarai
€2.94
€4.20
SKU#: p236332 Sandėlyje
  • Kategorijos : Namų Dekoras
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Šių plaukų įrašai yra skirti išlaikyti savo plaukų stabili ir gerai sutvarkyta.Jie yra paprasta naudoti; visi, kad reikia, tai šviesos įrašą.Jie gali būti dėvimi dažniausiai atvejais, kaip kasdien dėvėti, renginius, vestuves, ir kt.Jūs taip pat gali skirstyti juos į savo artimuosius ir draugus.

Specifikacija:

Pavadinimas: Plaukų Letena

Svoris: 50g

Dydis: apie 15*8.5*2cm/5.9*3.3*0.8 į

Medžiaga: ABS

Skelbimas:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Pakavimo Sąrašas:

Plaukų Letena*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Išskirtinis Kūrinys: Šis plaukų letena yra gražiai paruošta puikios apdailos, siūlanti ryškus ir mielas varlė, kad atneš jums džiaugsmingą nuotaiką.Tai bus pritraukti žmonių dėmesį su savo egzotiškos vaizdų ir ryškių spalvų.

2.Rankena Plaukų Sandariai: Šis plaukų letena turi tvirta įrašą, kad galėtų įsikibti jūsų plaukai tvirtai ir išlaikyti jį stabilus ir tvarkingas ilgą laiką.Ji taip pat apsaugo jūsų plaukai iš vis laisvi.

3.Lengvai Naudojimas: Šis plaukų letena padeda coiffure savo ilgus plaukus švelniai įrašą.Ji yra paprasta naudoti ir lengva naudoti.Jūs galite parodyti savo elegantiškas temperamentas bet kurioje situacijoje, tai plaukų žnyplėmis.

4.Platus Naudojimas: Šis plaukų letena parodo juokingas animacinių filmų dizainas, kuris pagerina jūsų stiliaus ir suteikia jums daugiau įdomus ir madingas.Ji tinka įvairių komplektus ir progoms, tokioms kaip kasdien dėvėti, pobūviai, vestuvės ir pan.

5.Tinka Merginoms: Jei turite storio ar ilgio plaukus, tai plaukai letena yra ideali vieta jums.Ji gali padėti jums sukurti skirtingas šukuosenas su lengvumu ir elegancija.Taip pat galite nustebinti savo artimuosius su šia plaukų letena kaip mąstantis dovana bet kokia šventė.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Medžiaga Plastikiniai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: