Meniu

Žymeklio Rašikliai Dvigubo Baigėsi Mokyklos Žymekliai Šviesus Meno Reikmenys Saugios Spalvos Aptvarai Scrapbooking Piešimo Studentas

Žymeklio Rašikliai Dvigubo Baigėsi Mokyklos Žymekliai Šviesus Meno Reikmenys Saugios Spalvos Aptvarai Scrapbooking Piešimo Studentas
€4.67
€12.99
SKU#: p19952 Sandėlyje
  • Kategorijos : Rašikliai, Pieštukai & Raštu Prekes
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Mūsų liuminescencinių dažų žymekliai būna įvairių atspalvių mėlyna, siekiant patenkinti savo įvairių rašymo poreikius.Dažai yra ilgaamžiai ir nėra lengva sulaužyti, puikiai tinka kurti ilgalaikius meno kūrinius.Šių žymenų įkvepia kūrybiškumą ir vaizduotę, o yra pagaminti iš ekologiškų ir saugių medžiagų.

Specifikacija:

Produkto savybės: dvivietis vadovai

Techniniai duomenys: 5 vnt/set

Rašiklis tipas: rašalo rašiklis

Svoris: apie 120 g

Paketas, sąrašas:

Fluorescencinio Žymėjimo Įrankis*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Prisitaikantis Dvigubas Plunksnos: dvigubas galvos dizainas mūsų liuminescencinės žymekliai suteikia du skirtingi plunksnos, plonas ir nurodė 1 d. pabaigos, ir pasviręs ant kitų.Tai leidžia tiksliai raštu, taip pat ženklinimas, vadovo sprendimus, ir daugiau.Su dviem plunksnos, mūsų žymekliai gali lengvai patenkinti visus savo raštu turi tik 1 priemonė.

2.Lengvas, Pabrėžiant: Šių liuminescencinės žymekliai rašyti sklandžiai bet kokio popieriaus, be braižymo arba smudging.Rašalas nėra lengva sulaužyti arba išnyks, ir jis šviečia ryškiai švyti UV šviesoje.

3.Unikalus ir Ryškus: Šių liuminescencinės žymekliai gali įkvėpti savo kūrybiškumą ir vaizduotę su savo spalvinga ir ryškia rašalo.Jie nėra lengvai tirpsta ir gali padaryti jūsų tekstą ar modelį daugiau ryškus ir įdomus.

4.Lankstumas Sukurti: Rungtynės ir sumaišykite su jūsų širdis geidžia su mūsų liuminescencinės žymekliai.Sukurti spalvingas efektai su penkių skirtingų atspalvių, įskaitant šviesiai mėlynos, tamsiai mėlynos, žydros ir dar daugiau.Nesvarbu, ar esate pabrėžiant arba pabrėždama, šie rašikliai padėti jums sukurti dėmesio greiferiniai pažymi, kad išsiskirti iš kitų.

5.Medå¾iagos: Tai kulka taškas yra 156 ženklų ir atitinka vartotojo poreikius.Ji turi produkto privalumas eco-friendly, kuris yra ne išimtis vartotojas.Ji taip pat apima raktinius žodžius, kad vartotojo nurodyta.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: