Meniu

4PCS žymėjimo įrankis Nustatyti Mielas Spalvų Žymekliai, Rašikliai Dvigubai Baigiasi Pastelinių Kawaii Stacionarių mokyklinės prekės, Biuro

4PCS žymėjimo įrankis Nustatyti Mielas Spalvų Žymekliai, Rašikliai Dvigubai Baigiasi Pastelinių Kawaii Stacionarių mokyklinės prekės, Biuro
€3.59
€7.18
SKU#: p27894 Sandėlyje
  • Kategorijos : Rašikliai, Pieštukai & Raštu Prekes
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Ryškios spalvos ir ne nyksta rašalo užtikrinti, kad jūsų turinys lieka gyvybinga.Su apvaliu kampu ir rašiklio galiuko, peržiūrėti ir skiriamieji svarbi medžiaga yra lengva.Sklandaus ir nepertraukiamo rašalo tiekimo neleidžia smudging ir užtikrina, kad jūsų pastabos yra įskaitomi.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Dopamino dukart baigėsi žymėjimo įrankis

Vieno rašiklio dydis: ilgis 14.3 cm/5.63 į

Pakuotė: Pakuotėje (4 vnt/dėžutėje

Medžiaga: PP

Paketas, Sąrašas:

Du kartus pabaigos žymėjimo įrankis rašikliai*4pcs

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Ryškių Spalvų gama: Gauti kūrybingi ir pakelti savo darbą, su mūsų du kartus pabaigos žymėjimo įrankis rašikliai.Ryškių spalvų diapazonas yra specialiai sukurtas siekiant pakelti jūsų nuotaiką, todėl jūsų studijuoti ir dirbti maloniau.

2.Puikus Kokybės: Tai du kartus pabaigos žymėjimo įrankis rašikliai pateikti aukščiausios kokybės, su ne nyksta rašalo, kad jūsų pastabas pop.Jie yra suprojektuoti su akių apsauga omenyje, turintys akių-draugiškas spalvų, kad yra ne didžiulis.

3.Universalus Funkcionalumas: Jungiklis be vargo tarp turas rašiklį ir specialus rašiklis su mūsų dviviečiai pabaigos žymėjimo įrankis rašikliai.Dvigubo vadovas dizainas gali sutalpinti į įvairius ženklu ir atkreipti dėmesį į poreikius, todėl multi-funkcinis.

4.Gerinti Peržiūros Procesas: Mūsų dviviečiai pabaigos žymėjimo įrankis rašikliai yra įrengta dvejopo patarimas dizainas, leidžianti jums išryškinti ir pabrėžti, ramiai.Tai leidžia lengviau atskirti ir peržiūrėti svarbu turinys, visi kartu taupyti laiką ir erdvę.

5.Rašyti Tobulumo: Pasiekti tobulą raštu su mūsų dviviečiai pabaigos žymėjimo įrankis rašikliai.Aukštos kokybės rašalas ir korekcijai garantija patvarumo, užtikrinant sklandų ir nenutrūkstamą srautą, kad būtų patogiau rašyti.Niekada atsiskaityti už smudges arba praleidžia, patirtis rašyti tobulumo.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: