Meniu

Oda Švaresnė Už Automobilio Salono Daugiafunkcinis Automobilis Cleaner PU Odos Citrinų Aromatas Valymo Putos Automobilių Plovimo Cleaner

Oda Švaresnė Už Automobilio Salono Daugiafunkcinis Automobilis Cleaner PU Odos Citrinų Aromatas Valymo Putos Automobilių Plovimo Cleaner
€5.92
€11.84
SKU#: p17400 Sandėlyje
  • Kategorijos : Automobilių Plovimas Ir Priežiūra
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Aprašymas:

Mūsų putų švaresnis už automobilį-universalus tirpalas visų tipų dėmių ant jūsų automobilio interjero ar eksterjero.Su profesionalaus lygio rezultatus, tai laiko taupymo sprendimas bus palikti jokios žalos jūsų automobilio.Gauti valymas patirtimi su mūsų putų valiklis.

Specifikacija:

Dydis: 60ml ir 100ml

Taikymo sritis: tinka visų rūšių transporto priemonių, motociklų, dviračių ir kitų transporto priemonių

Taikymo scenarijų: tinka automobilio išorė, automobilių langai, vidaus apdailos, padangų ir kitų automobilio paviršių

Pareigos: valymo, nukenksminimo, apsaugos dažų paviršių

Savybės: citrinų aromato, švelnaus ir ne dirgina, lengva naudoti

Produktų Sąrašas:

putų valiklį, automobilių x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Stipria Valymo Galia: Tai putų valiklis gali veiksmingai pašalinti užsispyręs dėmes, vandens dėmės, riebios, grafiti, sėdynės blackening, ir dulkes nuo savo automobilio vidų, paliekant jį išvalyti.

2.Patogus Sprendimas: atsikratyti daugelio valiklių įvairių paviršių.Tai putų valiklis universalus sprendimas tiek automobilių ir namų valymas.Naudoti eksterjero, interjero, baldų apmušalų, ir skydus.Įvykdyti visus jūsų valymo poreikius, su lengvumu.

3.Prevencinės Sluoksnis: Mūsų putų cleaner automobiliai ne tik pašalinti purvą ir nešvarumus, bet taip pat sukuria prevencinių sluoksnį, kuris apsaugo jūsų automobilį nuo ateities dėmes ir UV spindulių žalą.Atsisveikinti su brangaus remonto ir mėgautis ilgiau nesugadintas atrodo.

4.Lengva Naudoti: Siekti aukštos kokybės valymo jūsų automobilis be brangių auto išsamiai paslaugos.Šios putos cleaner yra lengva naudoti pradedantiesiems ir profesionalams panašiai, taupo jūsų pinigus ir laiką.

5.Laiko taupymo Sprendimas: Supaprastinti valymo procesas su mūsų putų švaresnis už automobilį, kuris įsiskverbia giliai į lifto sunku dėmes lengvai.Ne daugiau išlaidų valandas plaunant jūsų automobilis - gauti putojančio lemti laiko dalis.

  • Prekės Svoris 1.00kg
  • Elemento Tipas Odinis & Apmušalų Valiklį
  • Prekės Tomas 60ml ir 100ml
  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: