Meniu

Automobilio Ratlankio Priežiūros Varantys Restauravimo Remonto Komplektas Dažų Už Diskai Ratlankis-lengvojo Lydinio Įbrėžimų Įbrėžimų Valiklis Automobilio Ratlankių Remontas Švarus Motorcyc P1N9

  • Namuose
  • Automobilių Plovimas Ir Priežiūra
  • Automobilio Ratlankio Priežiūros Varantys Restauravimo Remonto Komplektas Dažų Už Diskai Ratlankis-lengvojo Lydinio Įbrėžimų Įbrėžimų Valiklis Automobilio Ratlankių Remontas Švarus Motorcyc P1N9
Automobilio Ratlankio Priežiūros Varantys Restauravimo Remonto Komplektas Dažų Už Diskai Ratlankis-lengvojo Lydinio Įbrėžimų Įbrėžimų Valiklis Automobilio Ratlankių Remontas Švarus Motorcyc P1N9
€1.92
€3.85
SKU#: p32306 Sandėlyje
  • Kategorijos : Automobilių Plovimas Ir Priežiūra
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Aprašymas:

Universalus Lieti Ratlankiai Ratlankio Scratch Repair Kit Automobilio Įbrėžimams Išspręsti Greitai

Produkto Aprašymas

Automobilių ratų iki emalį, specialaus aliuminio lydinio ratai.Lengva valdyti, išsaugoti savo randuotas ratų.

[PRODUKTŲ SĄRAŠĄ]: Remonto klijai 10ml/Sidabro dažų 20ml/Alkoholio rankšluostį*2/Medvilnės tamponu*2/Valymo šluostės*1/Pirštinių*2/Plastiko grandiklis*2/Šveitimas lazdelės*1/Šepetėlis*2

[PROGRAMOS]: Lieti ratlankiai remonto komplektas yra skirtas visam laikui remonto pažaboti žalą, įbrėžimų, nedideli įlenkimai, montavimas žalą, šlifavimo ženklai ir kitos žalos, lieti ratlankiai, sintetinių ratai, plieno ratlankiai ir stebulės gaubtai, ir daug daugiau panašių medžiagų.

[PATVARUS]: Po šviesos šlifavimo dėl dažų dažų bus labiau blizga ir spalvos skirtumas tarp suremontuotas dalis ir originalios automobilių dažai turi būti suderintos, ir suremontuotas dažai bus daugiau gamtos.

[VARANTYS TAISYTI]: Gali greitai remonto unpainted srityse automobilio, tada pritvirtinkite apsauginį sluoksnį į automobilio ratus, apimantis kad ratus atrodo kaip nauji.

[LENGVA REMONTUOTI IR SUTAUPYTI PINIGŲ]: Jūs don?t, reikia eiti brangus remontas, parduotuvė, vietoj to galite pasirinkti tai padaryti patys.Jis tik kainuoja ne mažai.

Pakuotė:

1 dėžutė (remonto klijai 10ml/sidabro dažų 20ml/alkoholio rankšluostį*2/medvilnės tamponu*2/valymo audinys/pirštinių*2/plastiko grandiklis*2/scrubstick/šepetėlis*2)"

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3mm priemonė klaida.

2. Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo aukščiau vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

  • Elemento Tipas Ratlankio Priežiūra
  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: