Meniu

Sunkiųjų Karabinai Kabliukai Aliuminio Karabinai Įrašą D Formos Pavasario Kabliai Ir Hamakai Kempingas, Žygiai Šuns Pavadėlio Keychain Prekes

  • Namuose
  • Kempingas & Žygiai
  • Sunkiųjų Karabinai Kabliukai Aliuminio Karabinai Įrašą D Formos Pavasario Kabliai Ir Hamakai Kempingas, Žygiai Šuns Pavadėlio Keychain Prekes
Sunkiųjų Karabinai Kabliukai Aliuminio Karabinai Įrašą D Formos Pavasario Kabliai Ir Hamakai Kempingas, Žygiai Šuns Pavadėlio Keychain Prekes
€1.11
SKU#: p9988 Sandėlyje
  • Kategorijos : Kempingas & Žygiai
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Sunkiųjų Karabinai Kabliukai Aliuminio Karabinai Įrašą D Formos Pavasario Kabliai Ir Hamakai Kempingas, Žygiai Šuns Pavadėlio Keychain Prekes

Kulka Taškų: 1.【Aukštos Klasės Mmaterial】d formos karabinai įrašas yra pagamintas iš aukštos klasės aliuminio lydinio medžiagos, vandeniui, nusidėvėjimui atsparaus, didelio stiprumo ir patvarus.

2.【Stilingas D-Formos Dizainas】d formos karabinai įrašas įrodo, kad stipriausia karabinai rinkoje; su D-formos dizaino, platesnį krepšelį telpa dideli lynai ir sūpynės dirželiai, D-formos rankena, patogiau.

3.【Paprasta Atlikti】Ši maža kišenė įrankis yra lengvai atlikti.Jūs galite pakabinti jį į savo kišenę, ant diržo, arba pridėti jį prie jūsų "keychain" per integruotų paketų prižiūrėtojų raktinę.Jums nereikia atlikti per daug priemonių, su jumis, kai jūs einate, kad nustatyti dalykai.

4.【Paprasta Naudoti】d formos karabinai įrašai turi spyruoklinių durų, kad galėtų būti greitai ir saugiai pritvirtinti prie įvairių tvirtinimo taškų, bet tai karabinai tinka tik šviesos naudojimo, o ne dėl ekstremalios sporto šakos, pavyzdžiui, alpinizmas, kalnų ir kt.

5.【Plačiai Taikoma】Puikus kuprinės, raktų žiedai, grandinės, lynai, kempingas, žygiai, žvejyba, augintiniai, vidaus ir lauko įranga, įrankiais, ir "PASIDARYK pats" priedai.

Aprašymas:

Tai D Formos Karabinai Įrašas naujai patobulintas dizainas D Žiedas Karabinai Įrašą.Šis užrakinimas karabinai yra pagamintas iš aukščiausios patvarus, lengvas orlaivių aliuminio medžiagos.Elegantiškas, stiprus ir praktiškas.Jūs neturite nerimauti apie tai bus rūdžių.

D Formos Karabinai Įrašo funkcijos spyruoklinė vartų kuri leidžia jiems būti greitai ir saugiai pritvirtintas prie platų tvirtinimo taškus.Ji veikia sklandžiai, kaip spyruoklinių vartų leidžia lengvai pridėti svarbių elementų paketą arba diržo.

Tai d formos karabinai keychain yra labai akį traukiantis kasdieniame gyvenime naudoti.D-riešutai sagtis dizaino, gerai užrakto mechanizmą, padaryti jį geriau gali pakelti krovinį.

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, nuotraukas, kai kurie produktai gali būti šiek tiek spalvų skirtumas, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

Savybės:

Medžiaga: aliuminio lydinys + nerūdijančio plieno

Savybės: nepralaidus vandeniui, nusidėvėjimui atsparaus, didelio stiprumo, patvarus

Dydis: 8.2*4,2 cm/3.23*yra 1,65 į

Skersmuo: 0,7 cm/0.28 į

Patarimas: Jis yra griežtai draudžiama naudoti alpinizmas ir kalnų

Sąrašas:

1*D Formos Karabinai Įrašą

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Tipas Žibintuvėlis

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: