Meniu

Dviračių Tracker Apsaugine danga Anti-theft Anti-lost Už Airtag Tracker Turėtojas Apsaugoti Padengti Dviratį Paslėptas Elektrinis Dviratis Loc P0s6

  • Namuose
  • Dviračių sportas
  • Dviračių Tracker Apsaugine danga Anti-theft Anti-lost Už Airtag Tracker Turėtojas Apsaugoti Padengti Dviratį Paslėptas Elektrinis Dviratis Loc P0s6
Dviračių Tracker Apsaugine danga Anti-theft Anti-lost Už Airtag Tracker Turėtojas Apsaugoti Padengti Dviratį Paslėptas Elektrinis Dviratis Loc P0s6
€0.97
€1.94
SKU#: p9982 Sandėlyje
  • Kategorijos : Dviračių sportas
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Produkto pavadinimas: Dviračių tracker apsauginis dangtelis

Gaminio dydis Maždaug: 7.8*3.5*1cm/3.07*1.37*0.39 į

Gaminio spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio medžiaga:ABS

produkto savybės:

1. ILGAAMŽĖ IR SAUGI: Mūsų dviračių forAirtag montavimo atramos yra skirtos saugiai pritvirtinti jūsų forAirtag sekimo prietaisas, savo dviratį, užtikrinti, kad ji lieka prijungtas net ant nelygaus takas važiuoja.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios gali atlaikyti elementus ir suteikti ilgalaikę apsaugą jūsų forAirtag.

2. PASLĖPTAS APSAUGA: Su mūsų forAirtag montavimo laikiklis, jūs galite lengvai prijungti jūsų forAirtag į savo vandens butelio narvo, kad ji būtų paslėpti ir apsaugoti jį nuo prarasta.Atsargaus dizainas sklandžiai sujungia su savo dviračiu priedai, teikti paslėptas ir patikimas stebėjimo sprendimą.

3. Lengva įdiegti: Mūsų forAirtag montavimo atramos yra skirtos vargo-nemokamas montavimas.Tiesiog pridėkite ją prie vandens buteliuko laikiklis komplekte varžtai ir esate pasiruošę eiti.Patogi konstrukcija užtikrina saugumą ir komfortą, leidžiant jums sutelkti dėmesį į savo važiavimo nesirūpindami savo forAirtag.

4. Universalus Suderinamumas: Mūsų forAirtag montavimo atramos yra labiausiai standartinio vandens butelio narvus, todėl tinka įvairių kalnų dviračiai.Nesvarbu, ar turite anglies pluošto rėmo arba tradicinių aliuminio rėmas, mūsų stovai bus saugiai laikykite savo forAirtag vietoje, suteikia jums ramybę, kur norite važiuoti.

5. Sustiprinto Stebėjimo Pajėgumus: suteikia jūsų forAirtag mūsų montavimo laikiklis, galite pasinaudoti pažangių stebėjimo galimybės jūsų telefone.Nesvarbu, ar esate tyrinėti naujas takai ar važinėja į darbą, galite pasinaudoti "Apple" pažangių stebėjimo galimybės.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

Vežimą sudaro:

1 vnt Dviračių tracker apsauginis dangtelis

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

  • Sulankstomas No
  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Naudoti Kalnų Dviračiai
  • Medžiaga Plieno

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: