Meniu

Už Yamaha YZF R1 2004-2006 Motociklo Stabdžių Slydimo Tank Pad Pusėje Dujų Kelio Danga Traukos Pagalvėlės Raštas Lipdukas

Už Yamaha YZF R1 2004-2006 Motociklo Stabdžių Slydimo Tank Pad Pusėje Dujų Kelio Danga Traukos Pagalvėlės Raštas Lipdukas
€16.47
SKU#: p93642 Sandėlyje
  • Kategorijos : Dekoratyviniai & Valymas Ir Apsauga
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Už Yamaha YZF R1 2004-2006 Motociklo Stabdžių Slydimo Tank Pad Pusėje Dujų Kelio Danga Traukos Pagalvėlės Raštas Lipdukas Mados dizaino juostelę papuošti savo motociklą, universalus dėvėjimosi ir plyšimo, apsaugos jūsų motociklo.Vandeniui atsparus ir patvarus bakas dujų gynėjas trinkelėmis.

Veiksmingai padidinti kontaktai todėl, kad jis apsaugo nuo slydimo.Padas yra suprojektuoti, kad tilptų rėmai ir dujų cisternos ir raitelis gali patraukti savo dviratį su lengvai ir naudojant mažiau energijos.

Kilimas turi oro pasipriešinimo, taip pat nulio ir vandens pasipriešinimo.Su mūsų motociklų raštas, jums net nereikės nerimauti, kai skalbimo savo automobilį.

Pagamintas iš elastomero, medžiagos su klijais.Lengva įdiegti, tiesiog nuplėšti popierių ant nugaros produkto klijuoti

Suteikti geresnę dviračio kontrolę, sumažinti ranka siurblio, ir išsaugoti kelnės ir batai, senas, subraižytas ir ženklai.

Spalva: Juoda / Juoda+Raudona

Medžiaga: guma

Pakuotės Turinys:

2 x Motociklo Bakas Padas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: