Meniu

Nardymo Reguliatorius Žarna Raštas Nardymo Žarnos Mova, Scuba Reguliatoriaus Pakeitimo Žemo Slėgio Žarna Guard Apsaugine Danga, Nardymas

Nardymo Reguliatorius Žarna Raštas Nardymo Žarnos Mova, Scuba Reguliatoriaus Pakeitimo Žemo Slėgio Žarna Guard Apsaugine Danga, Nardymas
€0.85
€1.22
SKU#: p91355 Sandėlyje
  • Kategorijos : Kitos Sporto Šakos Ir Pramogos
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Mūsų Scuba Žarna Raštas yra ideali apsauga jūsų nardymo žarnos.Pagamintas su dėvėjimuisi atsparios medžiagos, ji gali būti naudojama plačiai programas, ir sutaupyti laiko ir pastangų.Tai taip pat lengva nešiotis ir laikyti, todėl būtina turėti kiekvienas scuba diver.

Specifikacija:

Medžiaga: aplinkai draugiškas gumos

Gaminio dydis: Tinka apie 1.1x1.3cm/0.43x0.51 cm skersmens aukšto ir žemo slėgio vamzdžiai

Svoris: 12g

Naudojimas: nardymas

Kaip įdiegti vamzdžio mova:

1. Kaitinama karšto vandens ir tada įdiegti.

2. Taikyti šiek tiek silikono aliejaus prieš įrengimas

3. Metodai 1 ir 2 galima padaryti plikomis rankomis, bet tai yra geriau naudoti extubation įrankis (neįtraukta).

Pakavimo Sąrašas:

Scuba žarnos mova x1 (kiti ekrano elementai nepridedami)

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Aukščiausio lygio Apsaugą: Mūsų Scuba Žarna Protector apsaugo jūsų žemo slėgio žarna nuo žalos, kurią sukelia pernelyg lenkiant.Jis neleidžia jūsų žarnų iš pažeista, išlaikyti apkrova.Idealus profesionalų ir mėgėjų naras tiek.

2.Medžiagos Geros Kokybės: Pagaminti iš patikimų medžiagų, kurios yra lanksčios ir tvirtos, užtikrinti ilgą tarnavimo laiką su dilimui statybos.Jūs neturite nerimauti apie žalą ar deformacijos, dėka savo aukštos kokybės gumos sudėtį, kuri taip pat leidžia saugiai ir ekologiškai draugiškas.

3.Plačiai Taikomas: Apsaugoti jūsų scuba žarnos su mūsų klausos apsaugos priemonės, puikus ekranas įvairių aukšto ir žemo slėgio vamzdeliai.Pritaikomas kad tilptų vamzdeliai su 11-13mm skersmens, idealiai tinka mokinių ugdymosi nardymo poreikius.Ilgis 85 mm/3.34 cm.

4.Naudojimo paprastumas: Scuba Žarna Raštas taupo laiką ir pastangas su savo lengva naudoti dizainas.Tiesiog sušvelninti dangtelį į verdantį vandenį iki 5 minučių ir lengvai įdėti ir išimti iš jūsų žarnų, teikti be jokio vargo apsaugoti jūsų vertingų įrankių.

5.Nešiojamų Dizainas: Laikykite savo scuba žarna untangled ir saugu nuo pažeidimų, su mūsų Scuba Žarna Raštas.Jos efektyvus dizainas leidžia patogiai laikyti ir organizacija, ir jos kompaktiškas ir lengvas struktūrą, kad ji nešiojamų kompanionas, kad gali būti bet kur.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: