Meniu

Vandeniui atsparus Radijas Maišelį Lauko Nešiojamų Sausas Krepšys Case Dėklas Radijo UV-82 Nešiojamas Krepšys Atveju Radijo UV-82 Lauko Telefono Sausas

Vandeniui atsparus Radijas Maišelį Lauko Nešiojamų Sausas Krepšys Case Dėklas Radijo UV-82 Nešiojamas Krepšys Atveju Radijo UV-82 Lauko Telefono Sausas
€3.42
€4.88
SKU#: p86815 Sandėlyje
  • Kategorijos : Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Apsaugoti jūsų UV-82 walkie-talkies su mūsų vandeniui radijo atveju.Puikus lauko veikla, pavyzdžiui, statybos aikštelių & srityse.Lengva nešiotis ir apima UV-82. "Stay safe & susiję su mūsų atsparus vandeniui dėklas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: neperšlampamas krepšys walkie-talkie

Spalva: juoda

Medžiaga: PVC

Grynasis svoris: apie 60g

Svoris su paketas: apie 60g

Gaminio dydis: 32*11*2cm/12.6*4.33*0.79 cm

Pakuotės dydis: 32*11*2cm/12.6*4.33*0.79 cm

*Šiltas patarimai:

Dydis, svoris, fizinio matavimo, ir faktiniai nežymus nuokrypis.

Sąrašas:

Vandeniui atsparus krepšys walkie-talkie*1

Virvelės*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Puikiai: Šis vandeniui atsparus dėklas UV-82 walkie-talkies užtikrina tvirtumą ir sandarumą naudojant, užkirsti kelią vandens iš pradedančių ir sugadinti prietaisą.Ji puikiai dydžio ir formos walkie-talkie, leidžia jums valdyti su lengvumu.

2.Atsparus vandeniui Saugumą: Apsaugoti savo walkie talkie iš vandens susijusios žalos su savo vandeniui maišą.Pagamintas iš tvirtos ir drėgmei atsparios medžiagos, ji suteikia visišką apsaugą nuo išsiliejimo ir lietaus, užtikrinti, kad jūsų prietaisas bus saugus per lauko veikla.

3.Apsauga nuo dulkių Apsauga: Užtikrinti, kad jūsų walkie-talkie ilgaamžiškumo dulkėtose aplinkose su šia vandeniui maišą.Jis apsaugo nuo vandens padarytos žalos, prailgina įrenginio tarnavimo laikas, ir apsaugo nuo yra nukentėję nuo purvo.Idealiai tinka lauko veikla ir kietas darbo vietų, tokių kaip statybvietėse bei laukus.

4.Lengva nešti: Tai walkie talkie neperšlampamas maišelis yra pagamintas iš tvirtos PVC medžiagos, kurios gali apsaugoti jūsų prietaisą nuo vandens, dulkių, smėlio ir sniego.Jis yra lengvai atlikti, lengvas ir kompaktiškas, patogu ir pakabinti ant diržo, kuprinės ar įdėti į kišenę.

5.Platus naudojimas: Šis vandeniui atsparus krepšys tinka UV-82 ir kitų panašaus dydžio walkie talkie markių ir modelių, todėl lengva pasirinkti ir pakeisti savo prietaisą taip, kaip reikia.Ar esate žygiai, stovyklavimas, žvejyba, ar darbo lauke, šis krepšys bus apsaugoti jūsų walkie talkie.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Elemento Tipas Antenos
  • Modelio Numeris Walkie Talkie Neperšlampamas Maišelis Pilnas Raštas Dangtis

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: