Meniu

Tuya Wifi 5In1 Vandens Kokybės Testeris Internete Stebėti TDS EB S. G Druskingumas, Temperatūra Bandymo Metrų Baseinas PH Matuoklis ES Plug

  • Namuose
  • Saugumas Ir Apsauga
  • Tuya Wifi 5In1 Vandens Kokybės Testeris Internete Stebėti TDS EB S. G Druskingumas, Temperatūra Bandymo Metrų Baseinas PH Matuoklis ES Plug
Tuya Wifi 5In1 Vandens Kokybės Testeris Internete Stebėti TDS EB S. G Druskingumas, Temperatūra Bandymo Metrų Baseinas PH Matuoklis ES Plug
€60.67
SKU#: p8511 Sandėlyje
  • Kategorijos : Saugumas Ir Apsauga
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

Savybės: 5 1 Vandens Kokybės Testeris: Daugiafunkcinis dizainas, realiu laiku stebėti PH, Bendras Ištirpusių kietųjų medžiagų, S. G, DRUSKA, EB ir temperatūra(Konkretaus testable kiekis priklauso nuo produkto atributas funkcijos), didelio tikslumo ir greitai reaguoti, praktiška naudoti.

Tuya APP Valdymas: Parama prisijungti prie Tuya APP per WiFi, stabili, duomenų perdavimas, galite atsisiųsti APP " norėdami peržiūrėti dabartinę arba istoriniais duomenimis ir tiesiogiai į telefoną.APP yra suderinama su " iOS " ir "Android" sistemoms.

Duomenų Įrašas: application support patikrinti realaus laiko duomenis, ir jūs galite pamatyti istorinių duomenų, įrašytų 30 dienų , lengva lyginti ir analizuoti, ir lengva, siekiant kurti sprendimus.

Duomenų išvedimo į "Excel" lentelė: Duomenų valandą/dav/savaitę/mėnesį siunčiamas pašto dėžutės pavidalo "excel" lape.Atsisiųsti po siuntimas paštu.

Platus Programas: Multi-parametras, pažangi vandens kokybės detektorius, stiprūs, praktiškumas, labai tinka akvariumas, hydroponics, akvakultūros, baseinas, geriamojo vandens, laboratorija ir pan.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Vandens Kokybės, Testeris

Matavimo ribos:

PH: 0.00-14.00 pH

Bendras Ištirpusių kietųjų medžiagų: 0-19900ppm, 0-199.0 ppt

DRUSKA: 0-199.0 ppt, 0-20%

S. G: 0.990-1.400

Temperatūra: 0℃-50℃ (32℉-122℉)

EB: 0-19900us/cm 0-199.0 ms/cm

Kištuko Tipas: EU Plug, ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

įtampa: AC220V

spalvos: B-juoda+mėlyna / C-juoda+oranžinė / A-juoda+žalia

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x Vandens Kokybės Testeris

1 x Zondas

1 x Adapteris

1 x Montavimo Priedų Rinkinys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Mieli draugai,dėkojame jums, kad pasirinkote mūsų produktai

Jei norite atšaukti užsakymą ar kitos priežasties, visos lėšos bus atgal į jūsų sąskaitą per 7 -10 dienų per Papuosalumagija.lt.

Apie Laivybos

Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

★ Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą, pavardę ir teisę telefono numerį.Labai svarbu!!!

Dropship ir Paskirstymo

Didmeninė, mes siūlome nuolaida, jei jums susisiekti su mumis prieš jūsų mokėjimą.

Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti jokios informacijos apie mus.

Apie atsiliepimą

★ Kokių nors atsiliepimų iš jums bus dėkingi.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei jus tenkina mūsų produktų, Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite pateikti mums 5 žvaigždučių.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas FGHGF

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: