Meniu

3720 Vnt./Daug 1x2 Blokuoti Lygaus Paviršiaus Ss Palaidų Dalių Suderinama su 3069 Plytų "PASIDARYK pats" Vaikų Dovana Švietimo Žaislas, Dovanų Dėžutėje

3720 Vnt./Daug 1x2 Blokuoti Lygaus Paviršiaus Ss Palaidų Dalių Suderinama su 3069 Plytų "PASIDARYK pats" Vaikų Dovana Švietimo Žaislas, Dovanų Dėžutėje
€33.44
€39.34
SKU#: p83201 Sandėlyje
  • Kategorijos : Statybų Ir Konstrukciniai Žaislai
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

PRODUKTO APRAŠYMAS:

1.Birių statybinių blokų, Parduoti kiekis, bus kai kurių klaidų skaičiuojant, mes visada stengiamės suteikti šiek tiek daugiau.bet jei šiek tiek mažiau, prašome understnad.

2.Nemokamai pakavimo dėžutes, teikia įvairias specifikacijas, pakavimo dėžutes, pagal kiekį, patogus laikymas.

3.Visi matmenys yra matuojami rankų, yra mažas nuokrypis.Puikiai suderinama su Pagrindinių Markių, lengvai surenkami ir išardomi.Produkto vaizdas yra suderinamas su konkretaus produkto, bet kampo nuokrypis arba apšvietimo fotografuojant gali sukelti nežymūs spalvų skirtumai.

4.Mūsų produktas medžiaga yra ekologiška ABS plastiko, su ne kvapą.Jie turi EN71 kokybės kontrolės sertifikatą, todėl, žinoma, jie yra saugūs.

5.Mes siūlome lašas prekybos ir didmeninės prekybos paslaugos.Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Produktų ir spalvas, yra nuolat atnaujinamas.Jei negalite rasti produktą, kurį norite parduotuvėje, galite siųsti produkto paveikslėlius konsultuotis su klientų aptarnavimo.Kviečiame susisiekti su mumis whenver turite klausimų.

PASTABOS PIRKĖJAMS

1. Visos parduodamos prekės yra griežtai tikrinami ir supakuoti į parduotuvę.Kai pirkėjas pasirašo prekės, prašome būtinai atidaryti langelį, apžiūrėti, patikrinti prekių kiekį ir patikrinti, ar prekės yra geros būklės.Jei turite klausimų, mes negali būti atsakinga už jį.

2. Prašome įvesti savo vardą, pavardę ir teisingą adresą, kuris yra reikalaujamas rašyti įmonės.mes nieko negalime padaryti šios rūšies klaidų transportuojant.

3. Šiuo metu, greitas pristatymas, kartais pristatymas vėluoja dėl kai kurių situacijų, pvz., oro ir eismo sąlygas.Parduotuvės žada padėti pirkėjui susisiekti ir koordinuoja ir laiku pristatyti prekes jums kuo greičiau.Jei turite opozicionerius jausmas, kad Kurjeris, gali skųstis vietos express " įmonė, tikimės, kad pirkėjas gali atskirti atsakingas asmuo, ačiū.

4. Rekomenduojama, kad vaikams iki 6 metų amžiaus žaisti su didelio grūdų, statyba blokai,Nes smulkaus grūdo dalys yra lengva valgyti per klaidą ir gali būti pildomas tik su lydinčiu tėvų.

AIŠKIŲ NURODYMŲ:

1. Sklypo bus išsiųstas per 3 darbo dienas.Ir skubus pristatymas, bus šiek tiek atidėti per šventes.

2.Mūsų bendrovė bus atsakinga už bet kokių muitų klausimas ar importo mokesčių.Muitas ir mokestis yra pareiga ir atsakomybė pilietis, todėl klientams turėtų būti atsakingi už bet kokius mokesčių ir muitinės pareiga.

3. Mes transportavimo pakuočių per europos sąjungos oficialusis logistikos ant platformos arba logistikos iš kitų šalių.Ji paprastai trunka 10-45 darbo dienų.Jei negavote per 45 dienas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu.

4.Mes siekiame 100% teigiamų atsiliepimų.Jei turite klausimų apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis sprendimas, bet ne palieka neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

DUK

Q: Ar jūs sutinkate su custom design?

A: Taip,mes.Kaip ilgai, kaip užsakymo kiekis atitinka reikalavimus, specialiuosius reikalavimus, gali susisiekti su klientų aptarnavimo derėtis.(Apima spalvų maišymo, spausdinimas, speciali pakuotė, ir daugiau)

Q: ar galiu atrinkti, tikrinant ?

A: Taip,bet u reikia mokėti išreikšti kaina.

Q: Jei block gavau kokybės problema, ką aš turėčiau daryti?

Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo pirmą kartą prieš atostogas visus atsiliepimus, ir mes stengiamės suteikti jums priimtino sprendimo.

  • Plastiko Bloko Forma Savaiminio Fiksavimo Plytos
  • Plastiko Tipas ABS
  • Lytis Unisex
  • Prekės Pavadinimas wange
  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Rekomenduojame Amžius 18+, 14+y, 6-12y
  • Įspėjimas Vaikai negalėtų praryti
  • Modelio Numeris S0003-3069
  • Medžiaga Plastikiniai
  • Bloko Dydis Mažų statybos block(Compatible su Lego)

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: