Meniu

Restauratorius Automobilių Dengimas Agentas Auto Interjero Restauratorius Automobilių Atkurti Skysčių Apdaila Paltai Automobilius Automobilių Išsamiai Valymas

Restauratorius Automobilių Dengimas Agentas Auto Interjero Restauratorius Automobilių Atkurti Skysčių Apdaila Paltai Automobilius Automobilių Išsamiai Valymas
€1.51
€2.16
SKU#: p7874 Sandėlyje
  • Kategorijos : Automobilių Plovimas Ir Priežiūra
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Atgaivinti interjerą jūsų automobilis mūsų Automobilių Apdailos Atstatymo!Išvengti pirmalaikio senėjimo, išblukimo ir pageltimo, išlaikant savo automobilį švaresnis ir tidier.Plačiai naudoti ir lengva taikyti, tai trim restauratorius atneša naują gyvybingumą prie savo automobilio interjero.

Specifikacija:

Produkto grynasis kiekis: A: 30ML B: 100ML

Gaminio Dydis:

A:3x3x10.5CM/1.18x1.18x4.13 cm

B:3.8x3.8x15CM/1.49x1.49x5.90 cm

Laikymo trukmė: treji metai

Savybės:

Šis produktas gali veiksmingai išspręsti senėjimo reiškinių, tokių kaip balinimo ir blukimas automobilių salono apdailos dalys, ir atkurti naują spalvą.

Aukštos kietumas keramikos danga užtikrina, kad lietaus vanduo negali nuplauti dangos ir apsaugo vidų nuo senėjimo per ilgą laiką.

Pakavimo Sąrašas:

1x Automobilis Atkurti Skysčių

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Paviršių Apsauga: Mūsų automobilių apdailos atstatymo ne tik apsaugo automobilio odos ir kitų medžiagų iš krekingo, bet taip pat atkuria blizgesį ir blizgesį visų paviršių.Su savo aukšto blizgesio efektas, jūsų automobilio interjeras atrodys naujas, gaivus, ir apsaugoti nuo išblukimo ir pirmalaikio senėjimo.

2.Efektyvus Aktyvavimas: Automobilių Apdailos Atstatymo ne tik pašalina nedideli oksidacijos, purvo ir vaškas žymes nuo jūsų automobilio apdaila, bet taip pat suteikia be jokio vargo sprendimas atstatyti savo pirminį blizgesį ir spalvą.Valyti savo transporto priemonę be vargo, todėl ji spindi kaip naujas.

3.Universalus Naudojimas: Atgaivinti jūsų automobilio interjero, lengvai, naudodami mūsų apdaila restauratorius.Taikoma ant durų rankenos, pavarų perjungimo rankenos, vairai, ir prietaisų skydelio paviršių.Pasiekti aptakus finišo dėl įvairių kietų paviršių, įskaitant dirbtinė oda.

4.Lengva Naudoti: Atkurti automobilio apdaila su blizgančiu minučių su Automobilių Apdailos Atstatymo.Lengva naudoti - taikyti kelis lašus kempine, kailis paviršių tolygiai, palaukite gydant, nuvalykite rankšluosčiu.Nereikia jokių specialių įgūdžių ar įrankių.Greitai ir be vargo rezultatus.

5.Saugus ir Patikimas: atsisveikinti su mirusia paviršių su mūsų specialiai sukurtos automobilių apdailos atstatymo.Ji negali pakenkti arba sausas iš gumos, apmušalai, ar automobilio dažų.Saugus ingredientų atkurti blizgesį ir spalvą prie automobilio interjero, todėl jį saugu naudoti, o efektyviai atgaivinti savo automobilio išvaizdą.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: