Meniu

Kojinių Džiovintuvas Atspari Vėjui Pasukamas Kablys Drabužių Kabykla Džiovintuvas Drabužių Džiovintuvas Stovo Apatinis Trikotažas Pakabos Su 32 Įrašai Patalpų Lauke Šlapia

  • Namuose
  • Namo Saugojimo Ir Organizacijos
  • Kojinių Džiovintuvas Atspari Vėjui Pasukamas Kablys Drabužių Kabykla Džiovintuvas Drabužių Džiovintuvas Stovo Apatinis Trikotažas Pakabos Su 32 Įrašai Patalpų Lauke Šlapia
Kojinių Džiovintuvas Atspari Vėjui Pasukamas Kablys Drabužių Kabykla Džiovintuvas Drabužių Džiovintuvas Stovo Apatinis Trikotažas Pakabos Su 32 Įrašai Patalpų Lauke Šlapia
€6.35
€13.22
SKU#: p7446 Sandėlyje
  • Kategorijos : Namo Saugojimo Ir Organizacijos
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Aprašymai:

Saugus ir Vietos Taupymo Sprendimas dėl Džiovinimo Kojinės be Dėmių.Platus Naudoti apatinis trikotažas, Liemenėlės, Vaikų Rūbų ir Daugiau.Lengva sustabdyti ir išsaugoti.

Techniniai duomenys:

Dydis: 32*35cm / 12.6*13.8 į

Taikoma taikymo sritis: namai, butas, bendrabutis, ir tt

Taikymo scenarijų: vidaus, lauko, balkono, gyvenamasis kambarys, ir tt

Pareigos: džiovinimo drabužiai, kojinės, mažus drabužius, ir tt

Savybės: 32 įrašus, įrengtas, su kojinių džiovintuvas ir įrašus, tvirti ir ilgaamžiai

Produktų Sąrašas:

Apatiniai suspender*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Daug Vietos: Tai kojinių džiovintuvas yra kompaktiškas ir lengva saugoti.Jis turi 32 įrašus, kuriuos norite sutalpinti kelis drabužius ir paramos didelės apkrovos.Jūsų kojinės ir kiti smulkūs drabužiai bus greitai atnaujinamas.

2.Galingas medžiaga: neleiskite šlapias kojines sugadinti jūsų dieną.Su šiuo kojinių džiovintuvas, jūs galite mėgautis sausa ir jaukus kojinės minučių.Jis naudoja aukštos kokybės medžiagas, kurios yra patikimos ir ilgaamžės pristatyti galingas ir greitas džiovinimas patirtis.

3.Lengva Saugojimo Sprendimas: Jūs galite sulankstyti kojinių džiovintuvas ir laikykite jį maža vietos, kai jums jų nereikia, taupant jūsų kambarį ir vargo.Jis užima mažiau vietos ir yra patogus sandėliuoti.

4.Lengva Valyti: Tiesiog nuplaukite kojinių džiovintuvas su vandeniu ranka, ir nuvalykite jį su audiniu ar kempine.Patogu plauti ir galima naudoti ilgą laiką.

5.Paprastas ir efektyvus: Jūs galite sausos kojinės, apatinis trikotažas, liemenėlės, apatinis trikotažas, marškinėliai, rankšluosčiai, šalikai, ir kitų drabužių, su šia kojinių džiovintuvas.Jis turi 32 įrašus, kad yra stiprus ir švelnus jūsų daiktus.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: