Meniu

Plaukimo Akiniai Suaugusiųjų Anti-UV Didelis Rėmas Suaugusiųjų plaukimo Akiniai Patogūs Plaukimo Akiniai Su Anti-rūko ir Anti-UV Vyrams Ir

Plaukimo Akiniai Suaugusiųjų Anti-UV Didelis Rėmas Suaugusiųjų plaukimo Akiniai Patogūs Plaukimo Akiniai Su Anti-rūko ir Anti-UV Vyrams Ir
€10.44
€14.91
SKU#: p69845 Sandėlyje
  • Kategorijos : Kitos Sporto Šakos Ir Pramogos
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Savybės:

Plaukimo akiniai turi anti-rūko apdaila ir advanced anti-rūko technologija, kuri neleidžia akiniams nuo garinimo iki ir suteikia savo vaikams, su puikia vizija.

plaukimo akiniai apsaugo akis nuo saulės spindulių, didesnis vaizdo gylis ir sumažinti blizgesį, puikiai tinka lauko baseinas.Aišku kontaktiniai lęšiai yra puikus vasarą, naktį ar uždaras plaukimo.

akiniai turi minkštą silikono rėmo siekiant užtikrinti saugumą, pirmą kartą.Taigi, tai suteikia papildomo saugumo, o maudytis ar jūra, banglentės neįžeidžiant nosies ar ženklinimo, veido.Leiskite vaikams atsisveikinti su pandos skydas.

Aprašymas:

Produkto pavadinimas: suaugusiųjų didelis rėmas akiniai

Svoris: 350g

Pakuotės dydis: suaugusiųjų didelis rėmas akiniai

Medžiaga: ABS

Pakuotė: opp

priminimas:

1. Dėl ekrano spalvos temperatūra, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, nuotraukas, kai kurie produktai gali būti šiek tiek spalvų skirtumas, ir spalva turi būti taikoma nekilnojamojo daikto!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas dėl skirtingų vadovas matavimai.

Produktų Sąrašas:

Plaukimo akiniai*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Anti-Rūko Praktinio Dizaino】plaukimo akiniai Suaugusiųjų turi anti-rūko apdaila ir advanced anti-rūko technologija, kuri neleidžia akiniams nuo garinimo iki ir suteikia savo Suaugusiųjų su puikia vizija, kuri leidžia jiems sutelkti dėmesį į plaukimo po vandeniu.

2.【Uv Apsauga】Suaugusiųjų plaukimo akiniai apsaugo akis nuo saulės spindulių, didesnis vaizdo gylis ir sumažinti blizgesį, puikiai tinka lauko baseinas.Aišku kontaktiniai lęšiai yra puikus vasarą, naktį ar uždaras plaukimo.

3.【Aukštojo Neperšlampami Veiklos】Plaukimo akiniai Suaugusiųjų užtikrinti, puikiai tinka įvairiems veido formos; jos poveikis-atsparūs polikarbonato lęšiai užtikrina didesnį vandeniui efektyvumą ir sumažinti spaudimą aplink akis, leidžia jums mėgautis plaukimo.

4.【Maisto kokybės Silikono】Suaugusiųjų akiniai turi minkštą silikono rėmo siekiant užtikrinti saugumą, pirmą kartą.Taigi, tai suteikia papildomo saugumo, o maudytis ar jūra, banglentės neįžeidžiant nosies ar ženklinimo, veido.Tegul vyrai ir moterys atsisveikinti su pandos skydas.

5.【Tinka Dauguma Žmonių 】Ji madinga spalvų ir įvairių variantų, kad jums išsiskirti iš minios.Leiskite jums ar jūsų šeimai mėgautis įdomus plaukimo.Ar vandenyje ar ant kranto, Suaugusiųjų plaukimo akiniai tinka ir vyrams, ir moterims, ir paaugliams.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: