Meniu

Nerūdijančio Plieno HT-V3 Skaistybės Prietaiso BDSM Bondage Gaidys Narvas Su Lanku Žiedas Vyrų Varpos Užraktas Suaugusiųjų Sekso Žaislais Vyrams HTV3

  • Namuose
  • Grožis Ir Sveikata
  • Nerūdijančio Plieno HT-V3 Skaistybės Prietaiso BDSM Bondage Gaidys Narvas Su Lanku Žiedas Vyrų Varpos Užraktas Suaugusiųjų Sekso Žaislais Vyrams HTV3
Nerūdijančio Plieno HT-V3 Skaistybės Prietaiso BDSM Bondage Gaidys Narvas Su Lanku Žiedas Vyrų Varpos Užraktas Suaugusiųjų Sekso Žaislais Vyrams HTV3
€28.86
€58.89
SKU#: p6939 Sandėlyje
  • Kategorijos : Grožis Ir Sveikata
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Nesvarbu, ar jūs ieškote už jūsų kitą narvą, arba sėdi ir įdomu, "kaip skaistybė narvuose darbą", OPUSM yra jums taikoma.Mūsų platus asortimentas apima gaidys varžas visokių vyrų ir visokių Šeimininkes.

KAS YRA SKAISTYBĖ NARVUOSE?

Visiškai pradedantiesiems, jums gali būti įdomu, tik ką skaistybė prietaisu?Jie gali atrodyti bauginanti ne pirmą kartą, bet jie tikrai gana paprasta.Skaistybė prietaisas apima vyro varpą ir neleidžia jiems gauti erekcija.

Trūksta erekcija ir nesugebėjimas liesti jo penis bus padėti žmogui su savo skaistybės pažadą, ir dažnai padaro jį daug labiau dėmesingi savo partnerių poreikius.Taigi, o kaip galvojate "ką skaistybė narve padaryti", tai daugiau apie tai, kas yra skaistybė narve sustabdo jus nuo darai.

MŪSŲ GERIAUSIA SKAISTYBĖS NARVAI

Beveik visi, kurie apsilanko mūsų svetainėje yra vienas dominantis klausimas dėl jų galvoje: "Kas yra geriausias skaistybės prietaisas?"

Deja, nėra paprasta atsakyti.Kiekvienos varpos turės skirtingus poreikius, ir kas santykiai yra skirtingi.Geriausias dalykas, kurį galite padaryti, tai surasti tinkamą narvą ir jums, ir dabar jau rado OUPSMCock, jūs tiksliai žinote, kur nusipirkti skaistybės narvuose.

Dauguma žmonių bus pasirinkti arba silikono skaistybės narvuose ar metalo skaistybės narvuose.Nors panašūs, jie turi kai kuriuos pagrindinius skirtumus, kurie gali padėti jums pasirinkti arba viena, arba kita.

SUŽINOKITE DAUGIAU APIE SKAISTYBĖS

Kai jūs pasirinkote savo narvą, ir jūs esate pasirengę pradėti savo pažadą, jūs norite patikrinti mūsų gylis skaistybės vadovas.Mes apima daug įvairių temų, tačiau, kad jums pradėjo jūs norite perskaityti mūsų puslapyje aptarti, kaip įdėti gaidys narve, ir, kaip dėvėti skaistybė narve jūsų kasdieniame gyvenime.

Jei nesate visiškai tikri, kuria narvą, jums reikia, per galvą, kad mūsų matavimo vadovas ir sužinokite, kaip tinkamai įvertinti savo gaidys, ir įsitikinkite, kad jūs gaunate narve, kad tiks jums puikiai.

Nauda Male Skaistybė

Yra daugybė privalumų vyrų skaistybės knistis!Kai kurie iš labiausiai dominuojančių ir pastebimas privalumai yra didesnis suartėjimas tarp porų, didesnis lytinis potraukis ir lytinis potraukis, bendras laimingesnį gyvenimą, ir dominuojanti/paklūsta porų – puiki priemonė perduoti/perimti kontrolę.

Giliai Išvalyti

Ji yra higieniška pašalinti įrenginį kas 1-2 savaites į jam (ir sau) geras giliai išvalyti.Kai kurie įdėti savo prietaiso indaplovėje, tai nėra rekomenduojama, kad plastikinių prietaisų, kaip vanduo tampa labai karšta.Vietoj to, naudokite dantų šepetėlis skirtas valyti su kai muilo ir vandens.

Unikalus dizainas

Dizaineris asmeniškai bandė patirtis, subtilus kampai yra ne kartą modifikuota, poliruoti kiekviena pozicija yra patogūs, įstrigo kiaušiniai.Jokios trinties.Po šimtus kartų plėtros ir tobulinimo, plėtros ergonomiškas Gaidys Narve

Naujas Dizainas: Rainbow Nerūdijančio Plieno HT-V4 Gaidys Narvelyje, vien rankomis poliruoto, lygus ir blizgantis, neblunka, tiesiog būti tikri, valyti ir sterilizuoti ją.

Multi-Size: Puikiai tinka jūsų gaidys, nes tiksliai procesas

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas, jokių rūdžių, jokios žalos žmogaus organizmui.

Narvo Dydis: Išsamus Dydis prašome kreiptis į nuotrauką.

Žiedo Dydis(innder skersmuo): 36mm/1.14 tam , 40mm/1.57 tam, 45mm/1.77 tam, 50mm/skirti 1,96 tam, 52mm/2.04 į.Išlenktas Žiedas , atitinka ergonomikos.

Supakuota:

1 vnt Narve (jūsų pasirinkimas)

1 vnt Išlenktas Žiedas (jūsų pasirinkimas)

1 vnt Raktas ir užraktas

1. Yra pakuotės vežamos nepastebimai?

Taip, žinoma, kliento privatumas yra svarbiausi mums.Mes nemini, kas tai yra viduje, ne visi, vienintelis asmuo, kuris žino, kas pakuotės viduje yra jums.

2. Koks yra skirtumas tarp savo produktų ir kitiems?

Visi mūsų produktai yra originalus ir visiškai naujas, mes galime padaryti, pritaikymas ir dropshipping, jei turite šiek tiek pristigo, tiesiog jaustis laisvai susisiekite su mumis.

3. Kas yra jūsų žaislai, pagaminti iš?

Visi mūsų 3D Atspausdintas žaislai yra pagaminti iš įstaiga-saugaus derva, jokio blogo kvapo ir jokių nuodų į žmogaus kūną.Mūsų Nerūdijančio Plieno gaminiai yra visi 316L arba 304 lygio plieno, galite iš naujo nustatyti patikino, kad juos naudoti.

4. Dydis yra tiksli?

Siekiant užtikrinti tinkamą tinka, priemonės plotis savo gaidys (imtis, kad priemonė bazė).Kai žinai savo skersmuo, galite pasirinkti dydį, kad bus jums tinka labiausiai, jos dydis ir komfortas.Mes esame ne profesionalų matavimo agentūra, prašome leisti kai klaida 1-2mm, ačiū.

  • Seksualinio Pobūdžio No
  • Modelio Numeris HTV3
  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas OPUSM
  • Nepadori Nuotrauka No
  • Elemento Tipas Erotinis Šlaplės Užraktas
  • Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: