Meniu

Reljefinis Leidinys A5 Derlius Europoje Stiliaus Bloknotai Vyrai Moterys Nešiojamas Verslo Planavimo Spalvinga Dienoraštį Imtis

Reljefinis Leidinys A5 Derlius Europoje Stiliaus Bloknotai Vyrai Moterys Nešiojamas Verslo Planavimo Spalvinga Dienoraštį Imtis
€10.50
€26.26
SKU#: p6906 Sandėlyje
  • Kategorijos : Nešiojamieji Kompiuteriai & Raštu Pagalvėlės
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Ieško senovinių sąsiuvinis leidinys, kuris bus pritraukti dėmesį?Mūsų nešiojamas kompiuteris yra ne lengva gauti, pažeistas ar deformuotas, todėl puikiai tinka bet planas.Idealiai tinka namų sąlygomis, tai puikus būdas išreikšti savo meilę ir rūpestį.

Specifikacija:

Pavadinimas: Reljefinis Leidinys

Popieriaus formatas: A5

Pagrindinės medžiagos: importuojamų lengvas popieriaus

Spalva: raudona bronza, sidabras, bronza, spalvoti

Savybės: rankų darbo, trimatis jausmas

Svoris (apytiksl.) 400g

Gaminio dydis: (vidut.)21.5*14.5 cm/8.46*5.71 cm

Pakavimo Sąrašas:

1* Vintage Stiliaus Bloknotą

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Išskirtinį Embossment: Pakelti savo rašymo patirtį su šia elegantiška vintage stiliaus leidinys.Į vizualiai stulbinantis įspaustu dangtelį ir ryškių spalvų, sukurti apsvaiginimo aksesuaras, kad garantija sugauti dėmesį.

2.Užtikrintas Ilgaamžiškumas: Mūsų iškilumo leidinys suteikia patvarus naudoti su jos importuojamos PU odos padengti ir lengvas popieriaus.Jums nereikės nerimauti apie žalą ar deformacijos, užtikrinti ilgalaikį naudojimą.

3.Platus Naudojimas: Šis reljefinis leidinys yra puikus įvairiais tikslais, pavyzdžiui, kaip planuoti darbą, paimkite pažymi, tyrimas, planavimas ir verslo.Nesvarbu, ar esate studentas, mokytojas, profesionalų ar mėgėjų, jūs galite naudoti šį leidinys įrašyti savo mintis, idėjas, planus ir tikslus.

4.Atlikti Tiesiog: Imtis savo mintimis su tavimi visur, kur jums eiti.Šis apsvaiginimo iškilumo leidinys yra puikus tiems, kelyje, namie, mokykloje, darbe, ar lauke.Savo aptakus ir stilingas dizainas užtikrina jums dažnai atrodo gerai.

5.Naujovė Dovana: Padaryti savo artimuosius jaustis ypatinga su šio unikalaus iškilumo leidinys, išreikšti savo meilę ir rūpestį gimtadienius, šventes ar bet kokia proga.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: