Meniu

Crossbody Krepšiai Moterų Madinga Crossbody Diržas Daypack Juosmens Krepšys, Diržas Kuprinė Didelės Talpos Lengvas Sling Bag Atsitiktinis

Crossbody Krepšiai Moterų Madinga Crossbody Diržas Daypack Juosmens Krepšys, Diržas Kuprinė Didelės Talpos Lengvas Sling Bag Atsitiktinis
€5.03
€13.59
SKU#: p66027 Sandėlyje
  • Kategorijos : Sportinė Avalynė,Apranga Ir Aksesuarai
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Patirtis idealus patogumo su mūsų Maža Diržas Crossbody Krepšys!Puikiai sukurta jūsų aktyvų gyvenimo būdą, šis nešiojamas krepšys gali būti naudojamas kaip krūtinės ar juosmens krepšys, išlaisvinant savo rankas, o jūs keliaujate.Nėra lengva deformuotis ar žalą, tai yra taip pat patikimas partneris vykdant visi jūsų daiktai, o jūs klausytis muzikos.Atnaujinkite savo stilių ir likti laisvas rankas su mūsų universalus Crossbody Maišelį.

Specifikacija:

Tipas: krūtinės krepšys

Pamušalas: poliesteris

Spalva: juoda, chaki, pieno baltos, oranžinės, ežero mėlyna

Medžiaga: vandeniui oxford medžiaga

Uždarymas: Užtrauktukas

Gaminio dydis: plotis-25CM/9.84 colių, aukštis 15CM/5.91 colio, storis 9CM/3.54 colių

Talpa: mažų dalykų, tokių kaip mobilieji piniginės

Pakavimo Sąrašas:

1* Mažos Kilpos Crossbody Krepšys

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Unikalus Dizainas: Šį crossbody krūtinės krepšys turi unikalų dizainą su keliais užtrauktukas kišenės laikyti savo mobiliųjų telefonų, piniginių, raktų, ir kiti turi-privilegijuotųjų.Jūs galite taip pat klausytis muzikos atlikdami šį maišą, nes nematomas ausinių anga, kuri leidžia jums prijungti savo ausines.

2.Patikimos Medžiagos: Meistriškai su patikima medžiagų, pavyzdžiui, tvirto Oxford medžiaga, mūsų crossbody krūtinės krepšys yra puikus kompanionas jūsų kasdienių nuotykių.Jo dėvėti, atsparus ir vandeniui funkcijų garantuojame, kad ji bus atlaikyti net sunkiausias sąlygas, už metus į priekį.

3.Diferencijuoti Balansinė: Atlikta peties arba kitose kūno, tai crossbody krūtinės krepšys atitinka skirtingus poreikius, kaip krūtinės ar juosmens krepšys.Įvairūs nešiojimo būdai patenkinti vyrai, moterys, seni ir jauni.

4.Plačiai Taikomas: Nemokamai į savo rankas ir mėgautis be rūpesčių keliauti, sportas ir užklasinė veikla su šiuo crossbody krūtinės maišelį.Jos daug skyrių ir reguliuojamas dirželis, kad ji idealiai tinka į mokyklą, į darbą, ir derinimas su įvairių komplektus.

5.Patogus Fotografavimas: Ne našta keliauti su šia gerai paruošta, mažas ir lengvas crossbody krūtinės maišą, kad yra sklandžiai išvaizdą ir išnyks atsparus ryškių spalvų.

  • Taikymo Pozicija Juosmens
  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Medžiaga Poliesteris
  • Prekės Pavadinimas LACYIE

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: