Meniu

Žiūrėti Juostų Kolonėlė Pakeitimo Sporto Laikrodžių Dirželiai Elastinga Žiūrėti Dirželis Žiūrėti Juosta Moterims, Vyrams, Vaikams, Sporto, Plaukimo Ir

  • Namuose
  • Automobilių Monitoriai
  • Žiūrėti Juostų Kolonėlė Pakeitimo Sporto Laikrodžių Dirželiai Elastinga Žiūrėti Dirželis Žiūrėti Juosta Moterims, Vyrams, Vaikams, Sporto, Plaukimo Ir
Žiūrėti Juostų Kolonėlė Pakeitimo Sporto Laikrodžių Dirželiai Elastinga Žiūrėti Dirželis Žiūrėti Juosta Moterims, Vyrams, Vaikams, Sporto, Plaukimo Ir
€2.88
€5.76
SKU#: p65113 Sandėlyje
  • Kategorijos : Automobilių Monitoriai
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Mūsų smart žiūrėti juostose yra puikus derinys, praktiškumo ir mados.Tinka sporto, plaukimo, ar laisvalaikio progoms, jų ilgis yra reguliuojamas, kad tilptų įvairių riešo dydžiai.Galima ryškių spalvų, jie padaryti tobula dovanos draugams ir šeimos nariams.

Specifikacija:

Svoris: apie 19 gramų

Tinka riešo perimetras: apie 5.5-8.7 cm/13.97-22.1 cm

Medžiaga: silikonas

Technologija: Šis produktas yra pagamintas iš silikono medžiagos, kuri yra atspari vandeniui, prakaitui, patogus ir minkštas.Dirželis priima sutirštės dizainas, kuris yra patogūs dėvėti ir paprasta naudoti.Medžiagos yra nekenksmingos žmogaus odos.

Gaminio dydis: Medium (unisex)

Pakavimo Sąrašas:

1pc * Žiūrėti Riešo raiščių Vyrams

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Saugus ir Stilingas: Mūsų silikono dirželis žiūrėti suteikia puikią supintas iš stiliaus ir saugumo, kurio integruoti atveju ir dirželis dizainas išsamią prietaiso apsaugą.

2.Atsparus vandeniui ir Ilgalaikių: Mėgaukitės malonus, minkštas jaustis dėl savo odos, su šiuo aukštos kokybės silikono dirželis žiūrėti, kad vandens ir prakaito-atsparus smūgiams, puikiai tinka kasdien dėvėti, sporto, plaukimo, arba laisvalaikio veikla, teikiant ilgalaikį patvarumą.

3.Geresnis Pritaikymas: Priimti sutirštės dizaino, tai silikono dirželis žiūrėti teikia daugiau komforto ir patogumo naudoti.Su lengvai reguliuojamas ilgis tinka įvairių riešo dydžiai, mėgautis custom fit, kuris truks visą dieną.

4.Universalus ir Energingas: Pridėti simbolį į savo stilių su šiuo silikono dirželis žiūrėti.Ryškios ir gražios spalvos leis jums išsiskirti iš minios, išlaikant visus žiūrėti funkcijas lengvai prieinama.

5.Unikalus Pateikti: Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, šio laikrodžio dirželis yra minkštas, lankstus, bei vandeniui atsparus.Jis gali atlaikyti įvairias oro sąlygas ir kasdienio dėvėjimosi ir plyšimo.Ji yra taip pat lengva reguliuoti ir tinka labiausiai laikrodžių modelių.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas Rondaful
  • Tipas Ekranas

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: