Meniu

Automobilinis Šildytuvas 12V 150W prekinis, galinis Stiklo Defogger ir Defroster 180° Pasukti Auto Langą Defroster Nešiojamų Greitai, Šildymo ir Aušinimo Ventiliatorius

  • Namuose
  • Namų Tobulinimas
  • Automobilinis Šildytuvas 12V 150W prekinis, galinis Stiklo Defogger ir Defroster 180° Pasukti Auto Langą Defroster Nešiojamų Greitai, Šildymo ir Aušinimo Ventiliatorius
Automobilinis Šildytuvas 12V 150W prekinis, galinis Stiklo Defogger ir Defroster 180° Pasukti Auto Langą Defroster Nešiojamų Greitai, Šildymo ir Aušinimo Ventiliatorius
€12.98
€25.95
SKU#: p6469 Sandėlyje
  • Kategorijos : Namų Tobulinimas
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

[Efektyvaus Šildymo & Atšildymo] Šis automobilis šildytuvas suteikia efektyvus šildymas, šildymo ir sniego pašalinimo funkcijas, kurios gali greitai suteikti šilumą jūsų automobilio interjero šaltą žiemą, ir padaryti vairavimo patogiau.

[180° Besisukantis ir Temperatūros Reguliavimas] produkto vidaus geležies burna šerdis oro angos, žemas triukšmo lygis, netrukdys jūsų įprastai važiuojant.180 laipsnių besisukantis oro angos yra patogu ir praktiška, nebus užblokuoti savo viziją.Be galo reguliuojamas temperatūros funkcija atitinka poreikius skirtingų temperatūrų aplinką.

[Didelės Galios ir Greitas Šildymas] automobilinis šildytuvas 150 vatų galios ir greitai, šildymo, siekiant užtikrinti, kad ji suteikia jums šilumą ir komfortą šaltu oru.

[Aukštai Temperatūrai Atsparus ir Patikimas] automobilio šilčiau, pagaminti iš lydinio + ABS lukštais, karščiui atsparios medžiagos, kuri gali atlaikyti didelius temperatūros sąlygomis, be krekingo, patikimos ir ilgaamžės, ilgą gyvenimą, nuolat teikti paslaugų žiemą.

[Cigarečių Degiklio Lizdo Jungtis] nereikia sudėtingo instaliavimo, automobilinis šildytuvas galima prijungti tiesiogiai į jūsų automobilio žiebtuvėlio lizdą.Vienas plug and play, patogu ir praktiška.

Aprašymas:

12V automobilinis šildytuvas suteikia jums veiksmingą atšilimo, šildymo ir sniego pašalinimo funkcijas, pagaminta iš aukštai temperatūrai atsparios medžiagos, cigarečių degiklio lizdo jungtis, patogu ir praktiška, tolydžiai temperatūrą, todėl jūsų vairavimo patirtis patogiau.

Specifikacija

Produkto pavadinimas: Automobilinis šildytuvas

Medžiaga: Alloy + ABS

Dydis: Šildytuvas: 12 x 9,5 x 9cm

Maitinimo laido ilgis: 1.5 m

Spalva: Balta

Pastabos:

1.Gali būti ir nedideli skirtumai tarp nuotraukos ir tikrosios spalvos preke.Mes stengiamės parodyti jums tikslios spalvos.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

1 x Automobilinis šildytuvas

Auto Langą Defroster,Nešiojamų Automobilinis Šildytuvas,Greitai, Šildymo ir Aušinimo Ventiliatorius,Auto Defogger,Daugkartinio naudojimo Automobilių Defogger ,Mažai Triukšmo Automobilinis Šildytuvas

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: