Meniu

Stabdžių Raukšlėtis Fin Paramos Anti-Batų deformacijos Expander Anti-collapse Tuščiaviduriai iš Paramos Pelekai Fiksuotą Paramą, Nardymas

Stabdžių Raukšlėtis Fin Paramos Anti-Batų deformacijos Expander Anti-collapse Tuščiaviduriai iš Paramos Pelekai Fiksuotą Paramą, Nardymas
€2.17
€3.34
SKU#: p62142 Sandėlyje
  • Kategorijos : Kitos Sporto Šakos Ir Pramogos
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Išlaikyti savo pelekus puiki forma su Anti Raukšlėtis Fin Paramos.Pagaminti iš lengvo ir pralaidžios orui medžiagos,todėl ji nėra lengvai deformuojasi, ir apsaugo nuo slėgio deforming apykaklės.Atsisveikinti su creased ir pažeistų pelekai - tai lengvai naudojama parama yra puikus sprendimas.

Produkto pavadinimas: Nardymo pelekai batų neštuvų

Specifikacijos: pora

Medžiaga: TPE

Svoris: 85 G (pora)

Pareigos: dėti į pėdų pagalvėlės išspręsti žlugimo pėdų pagalvėlės sukelia lentynos, ir savarankiškas pagalvėlės gali geriau išlaikyti pėdos formos pagalvėlės.

Sąrašą;

Nardymo Pelekus Expander x1pair(2vnt)

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Ilgalaikių: Pagamintos su stipriais ir dėvėti, atsparus TPE medžiagos, tai batų neštuvų pasigirti ypatingomis atsparumo ir gali atlaikyti kasdien naudoti, be deforming.

2.Paprasta parduotuvės: Tai batų neštuvų yra lengvas ir kvėpuojantis, todėl jį paprasta laikyti savo spinta arba lagaminą.Ji yra tuščiaviduriai-iškirpti dizaino, kuris leidžia orui cirkuliuoti ir užkirsti kelią kvapą.Paprastas stilius tinka bet kokiam batų formos ir dydžio.

3.Lengvas fin drabužiai: Kai dėvi pelekus ir atsižvelgdama juos, tai batų neštuvų taupo nuo jokio diskomforto.Su rankena kilpa, jis tinka ir stora, ir yra lengva naudotis, todėl savo patirtį,-be jokio vargo.

4.Flipper Žlugimo Prevencija: Tai batų neštuvų padės jums išspręsti flipper žlugimo, kurį sukėlė poilsio, išlaikyti savo pelekų formuoti ir išsaugoti pastangų ir tikri.

5.Apykaklės Parama: atsisveikinti su deformuoti antkakliai su mūsų Batų Neštuvų.Ji suteikia patikimą paramą, siekiant užkirsti kelią spaudimą ir išlaikyti apykaklės formos.Ideali suknelė marškiniai, palaidinės ir švarkai.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: