Meniu

7Pcs Už Mspa FD2089 Kubilas Visiems Modeliams Spa Baseinas Atsarginių Dalių Filtro Kasetę Ir Bazės Paketas, Atsarginės Dalys, Priedai

7Pcs Už Mspa FD2089 Kubilas Visiems Modeliams Spa Baseinas Atsarginių Dalių Filtro Kasetę Ir Bazės Paketas, Atsarginės Dalys, Priedai
€25.20
€40.65
SKU#: p60184 Sandėlyje
  • Kategorijos : Kitos Sporto Šakos Ir Pramogos
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

7Pcs Už Mspa FD2089 Kubilas Visiems Modeliams Spa Baseinas Atsarginių Dalių Filtro Kasetę Ir Bazės Paketas, Atsarginės Dalys, Priedai, Programos - pripučiami baseinas filtro plačiai naudojamas buitinės pripučiami baseinai ir plaukimo baseinus, SPA hidroterapija įstaigos.

Filtravimas metodas išorėje ir viduje, visos priemaišos yra sulaikytas ne filtras, o vandens kokybė yra kaip naujas.

Pagamintas pagal specialų didelio srauto medžiagos plaukimo baseino filtravimo, kuri turi privalumų, didelio našumo, mažo slėgio nuostolių ir ilgą gyvenimą.

Kelių kartų dizainas - lyginimo paviršiaus dizainas daro slėgio kritimas iš didelio srauto filtravimo elementai yra mažesnė nei kitų filtrų elementai ir turi ilgesnį tarnavimo laiką.

Baseinas filtras, suderinama su MSPA, keičiamų kubilas filtras FD2089

Spalva:Balta

Medžiaga:Plastikas

Pakuotės Turinys:

7 * filtras

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: