Meniu

Automobilių Paleidimo Mygtuką Padengti Pasukimo Start Stop " Mygtuką Padengti Automobilių Variklio Mygtukas Priedo Dovana Kalėdų, Naujųjų Metų Gimtadienis

  • Namuose
  • Elektros Įranga
  • Automobilių Paleidimo Mygtuką Padengti Pasukimo Start Stop " Mygtuką Padengti Automobilių Variklio Mygtukas Priedo Dovana Kalėdų, Naujųjų Metų Gimtadienis
Automobilių Paleidimo Mygtuką Padengti Pasukimo Start Stop " Mygtuką Padengti Automobilių Variklio Mygtukas Priedo Dovana Kalėdų, Naujųjų Metų Gimtadienis
€4.72
€9.45
SKU#: p5865 Sandėlyje
  • Kategorijos : Elektros Įranga
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Aprašymas:

Šio Automobilio Paleidimo Mygtukas Dangtelis yra pagamintas iš aukštos kokybės cinko lydinio medžiagos, kurios nėra lengvai deformuoti arba išnyks.Tinka daugumai automobilių, tokių kaip sedano ir Suv klasės automobiliams.

Savybės:

Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės cinko lydinio medžiagos.Anti-išnyks, antikorozinės, ir anti-scratch.

Unikali Išvaizda: Ryškus ir aiškus kaukolės modelis.Juokinga ir specialių automobilių vidaus apdailai.

Tinka Automobiliams: Tinka daugumai automobilių, ir taip pat tinka kai kurie motociklai sagomis, per 1.18 colių.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Mygtuką Pradėti Dangtis

Medžiagos: Cinko lydinys

Spalva: Juoda

Dydis: 5*5*1.5 cm/1.97*1.97*0.59 colių (vidut.)

Svoris: 60 g (vidut.)

Pakavimo Sąrašas:

1 * Automobilio Paleidimo Mygtuką Dangtis

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.[Puikus Kūrinys]: Suprojektuoti su puikus kūrinys galėtų būti daugiau sklandžiai, kai sukasi, įstrigo, o ne drebulys, Stumti Mygtuką Pradėti Dangtis, siūlanti aiškus ir ryškus modelis, išskirtinį ir praktiškų automobilio interjero aksesuaras.

2.[Safety First]: Sukurta siekiant veiksmingai užkirsti kelią mygtuką nebūtų subraižyti, Automobilių Variklio Mygtuką Padengti, taip pat siekiama užkirsti kelią vaikų ar augintiniai netyčia palietus mygtuką pradėti, pagerinti vairavimo saugumą ir mygtuko švarą.

3.[Paprasta Įdiegti]: Reikia jums jį valyti iki sumontavimo norint pagerinti sukibimą, Variklio Stumti Mygtuką Pradėti Dangtelis yra suprojektuota, kad būtų patogiau jums įdiegti, tiesiog nulupkite juosta (komplekte) ir klijuoti jį ant nugaros mygtuką dangtis, pakankamai lengva sukelti jokios žalos jūsų automobilio.

4.[Aukščiausios Medžiaga]: Featuring tvirtas, atsparus įbrėžimams, antikorozinės, ir anti-išnyks veiklos, skirtos jūsų brangų automobilį, Automobilio Paleidimo Mygtukas Dangtelis yra pagamintas iš aukštos kokybės cinko lydinio medžiagos, pagamintos pagal griežtus kokybės kontrolės.

5.[Įrengti Automobilių]: Reikia patvirtinti dydžio mygtukus, prieš pateikiant užsakymą, Variklio Paleidimo Mygtukas Dangtelis tinka 90% modelių, pvz., sedanų, Visureigių, sunkvežimių, ir t.t., taip pat montavimo, kai kurie motociklai (mygtukai mažesnis nei 1.18 colių).

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: