Meniu

Mini Futbolo Shin Guards Lengvas Futbolo Blauzdos Sargybos, Mini Futbolas Įranga Shin Guard Rankovėmis, Labai Mažas Apsaugos Įranga

  • Namuose
  • Sporto Ir Kūno Pastato
  • Mini Futbolo Shin Guards Lengvas Futbolo Blauzdos Sargybos, Mini Futbolas Įranga Shin Guard Rankovėmis, Labai Mažas Apsaugos Įranga
Mini Futbolo Shin Guards Lengvas Futbolo Blauzdos Sargybos, Mini Futbolas Įranga Shin Guard Rankovėmis, Labai Mažas Apsaugos Įranga
€2.58
€3.69
SKU#: p5656 Sandėlyje
  • Kategorijos : Sporto Ir Kūno Pastato
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Miniatiūriniai Blauzdos Apsaugas teikia saugią tinka ir apsauginį poveikį į kojas.Šios tarpinės yra pagamintos iš EVA putų, užtikrinti veiksmingą apsaugą nuo įbrėžimų be jokių jausmą wearability.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Mini Shin Pagalvėlės

Tinka minios: suaugusiems/vaikams

svoris:

XS: apie 18 gramų

S: maždaug 26 g

Ingredientai: EVA putos

Kokios patarimai:

1. Dėl šių priežasčių monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžių, gali būti nežymūs spalvų skirtumai nuotraukų iš kai kurių produktų.Spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

Pakavimo Sąrašas:

1 pora*Mini Futbolas Shin Guards

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Apsaugos Prisitaikyti: Pasiekti neprilygstamą apsaugos lygį mūsų Mini Shin Trinkelės; jie pritaikyti prie savo judesius, dinamiškai prisitaiko gynybinės pozicijos maksimaliam saugumui.Savo užsakymą tinkami, kad jūsų blauzdos ir blauzdikaulio kreivė, būsite tikri, tiek komforto ir stabilumo.

2.Anti-Susidūrimo Rezultatus: Šie mini shin pagalvėlės yra pagamintos iš kietos ir anti-susidūrimo medžiagos, kuri veiksmingai sugeria poveikis prasideda ir susidūrimų, išlaikyti savo blauzdas saugiai ir patogiai.Secure fit užtikrina, kad pagalvėlės likti vietoje ir ne slydimo arba skaidrių žaidimo metu.

3.Stiprus Lankstumo Mūsų Mini Shin Pagalvėlės pasigirti tarpinės pagamintos iš sutirštės EVA paminkštinimas, sumažinti smūgio jėgą dėl blauzdos per susidūrimų.Stipri ir lanksti medžiaga, užtikrina veiksmingą smūgio absorbcija.

4.Sudėtingas Kūrinys: Su užapvalintais kraštais ir ergonomiškas dizainas, kad atitiktų veršelio spindulys, mūsų Mini Shin Pagalvėlės yra puikiai paruošta pasiūlyti optimalią apsaugą nuo įbrėžimų.Tikėtis, kad mūsų išskirtinį apdailos idealus kojų apsauga.

5.Maksimali Apsauga: Šie mini shin guards yra suprojektuoti, kad tilptų stora, ir tvirtai ant kojų, nedarant įtakos jūsų veiklos ar komforto.Jūs galite mėgautis žaisti futbolą su ne jausmas wearability ir minimalia rizika susižeisti.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Amžius Virš 13

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: