Meniu

Dantų Pasta Organizatorius 1 Stiklinė Dantų Šepetėlį Turėtojas Su Išpylimo Anga Vonios Priedų Rinkinys, Skirtas Dantų Šepetėliai Skustuvai Plaukų Aksesuarai

  • Namuose
  • Namo Saugojimo Ir Organizacijos
  • Dantų Pasta Organizatorius 1 Stiklinė Dantų Šepetėlį Turėtojas Su Išpylimo Anga Vonios Priedų Rinkinys, Skirtas Dantų Šepetėliai Skustuvai Plaukų Aksesuarai
Dantų Pasta Organizatorius 1 Stiklinė Dantų Šepetėlį Turėtojas Su Išpylimo Anga Vonios Priedų Rinkinys, Skirtas Dantų Šepetėliai Skustuvai Plaukų Aksesuarai
€7.00
€10.00
SKU#: p5526 Sandėlyje
  • Kategorijos : Namo Saugojimo Ir Organizacijos
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Sutaupyti vietos jūsų vonios kambarys su mūsų saugu ir lengva įdiegti dantų pasta organizatorius.Be gręžimo reikalaujama, ši užrašinė gali turėti savo dantų šepetėliai ir net apverskite puodelį, kad būtų patogiau.Gauti organizuotas šiandien!

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: dantų šepetėlį turėtojas

Produkto pakuotės dydis: apie 13*11*12.5 cm/5.12*4.33*4.92 cm

Produkto svoris: apie 168g

Pakavimo Sąrašas:

1pc*dantų šepetėlį holde

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Saugus ir Patvarus: Saugiai laikyti dantų šepetėliai šiame dantų šepetėlį turėtojas, pagaminti iš ilgaamžės ir ekologiškos medžiagos PP.Tvirta konstrukcija išlaiko savo dantų šepetėliai organizuoja ir bekvapį, teikti patikimą saugojimo sprendimas naudoti kasdien.

2.Lengvas Montavimas: Nėra gręžimo reikalingas dantų šepetėlis organizatorius pagaminti naudojant nano-medžiagos klijais, kad tvirtai laikosi prie lygių paviršių, tvirtai.Stiprus sukibimas išlaiko dantų šepetėliai vietoje ir sausas, lengvai švarus ir be jokio vargo aplinka.

3.Dulkių ir Atsparus Vandeniui: Pakelti savo vonios sandėliavimo su mūsų dantų šepetėlį turėtojas, siūlanti unikali ventiliacijos anga dizaino apačioje dulkių ir atsparus vandeniui.Dantų šepetėlis cup gali būti apverstas greitai džiūstantis, ir ten net sienos tvirtinamą laikiklį jūsų dantų pasta.

4.Patogus Valyti: dantų šepetėlį turėtojas turi išimamą dantų pasta organizatorius, kuri leidžia jį praplauti gerai prižiūrimi vandens ir laikyti jį higienos.

5.Vietos Taupymo Sprendimas: Mūsų sienos montuojamas dantų šepetėlį turėtojas gali pasigirti turtinga pajėgumą.Mėgautis gera, organizuota tualeto reikmenys su privalumą sutaupyti vietos jūsų vonios kambarys.Optimizuoti savo saugojimo sprendimas šiandien.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: