Meniu

Sienos Bokso Trinkelėmis Sienos rėmelyje Punch Bokso Maišas PU Odos, Bokso, Kick Padėklas Reguliuojamas Aukštis Mokymo Trinkelėmis Fitneso

  • Namuose
  • Sporto Ir Kūno Pastato
  • Sienos Bokso Trinkelėmis Sienos rėmelyje Punch Bokso Maišas PU Odos, Bokso, Kick Padėklas Reguliuojamas Aukštis Mokymo Trinkelėmis Fitneso
Sienos Bokso Trinkelėmis Sienos rėmelyje Punch Bokso Maišas PU Odos, Bokso, Kick Padėklas Reguliuojamas Aukštis Mokymo Trinkelėmis Fitneso
€3.16
€4.52
SKU#: p50576 Sandėlyje
  • Kategorijos : Sporto Ir Kūno Pastato
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Ar jums patinka Taekwondo, bet turi ribotą patalpoje?Ne bėda!Šios sienos bokso mygtukai leidžia jums praktikuoti savo štampus ir prasideda, ant lygių paviršių.Ji lipni, dizainas, lazdos, tvirtai ir gali būti koreguojami pagal jūsų ūgį ir mokymo poreikius.Tobulinti savo įgūdžius ir sporto su šios sienos bokso trinkelėmis.

Specifikacija:

Pavadinimas: Sienos Skylių Padas

Spalva: juoda, oranžinė

: kvadratinis, apvalus

Dydis:

(apytiksl.)30*10cm/11.81*3.94 į

(apytiksl.)40*10cm/sudarė 15,75*3.94 į

Medžiaga: Oxford oda + storio PU medžiagos + pearl porolono kempine

Pakavimo sąrašas:

1 x Sienos Skylių Padas

2 x magija dirželiai

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Greitas ir Patogus Nustatymas: Tai bokso sienos tikslas yra idealiai tinka bet kokio kambario dydžio ir tipo sienų.Jums nereikia naudoti jokių vinių ar gręžti skyles, kad ją įdiegti.Tiesiog pridėkite ją prie sienos ir pradėti skylių.

2.Reguliuojamo aukščio: Tai bokso sienos tikslas gali būti pakoreguota atsižvelgiant į skirtingų aukščių, kad ji galėtų patenkinti įvairių žmonių grupių.Nesvarbu, ar esate suaugusiųjų arba vaikų, galite patogiai nustatyti, kad jis jūsų pageidaujamo aukščio ir mokyti atsižvelgiant į individualius jūsų poreikius.

3.Patvarus ir minkšta: Pagamintas iš sutirštės Oksfordo odos ir PU medžiagos, mūsų bokso sienos tikslas gali atlaikyti pakartotinai štampus be ašarojimas ar deforming.Pearl porolono kempine viduje suteikia minkštos ir patogiai jaustis savo rankas, o lygių paviršių lengva valyti.

4.Padidinti Jūsų Perforavimo Galia Ir Greitis: Šios sienos tikslas yra idealus mokymo įranga, Taekwondo, Kovos Menai, arba bokso entuziastai.Jis padeda jums pagerinti jūsų viršutinę kūno stiprumas ir koordinavimo, suteikiančių atsparumą ir atsiliepimai.

5.Praktiškas ir Erdvės taupymo dizainas: Šį bokso sienos tikslą turi lipni dizainas, todėl lengva pritvirtinti ir nuimti nuo bet kokių plokščių paviršių.Jį galima pakabinti ant sienos ir nuimami valymas be jokio vargo.Tai reiškia, kad jums sutaupyti vietos ir plėsti savo mokymo funkcijos.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Amžius >3 metų
  • Tipas HULA HOOP

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: