Meniu

Apsaugos Atveju Sporto Žiūrėti PCTempered Stiklo Apsauginis Apvalkalas atsparus Dulkėms PC Atveju Išvengti Įbrėžimų, Įlenkimų Sporto Reikmenys

  • Namuose
  • Automobilių Monitoriai
  • Apsaugos Atveju Sporto Žiūrėti PCTempered Stiklo Apsauginis Apvalkalas atsparus Dulkėms PC Atveju Išvengti Įbrėžimų, Įlenkimų Sporto Reikmenys
Apsaugos Atveju Sporto Žiūrėti PCTempered Stiklo Apsauginis Apvalkalas atsparus Dulkėms PC Atveju Išvengti Įbrėžimų, Įlenkimų Sporto Reikmenys
€2.86
€4.09
SKU#: p49510 Sandėlyje
  • Kategorijos : Automobilių Monitoriai
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Mūsų atveju suteikia pilną apsaugą jūsų žiūrėti, užtikrinant, kad jis bus saugus nuo bet kokių įbrėžimų, lašai, ar iškilimų.Ji ne tik siūlo visišką apsaugą, ji taip pat daro puiki Kalėdinė dovana bet sporto mėgėjai savo gyvenime.ir mėgautis ramybę, kuri ateina su pilna apsauga jūsų sporto žiūrėti.

Specifikacija.

Taikytinos modeliai: už Huami Mane Aktyvus

Medžiaga: PC+Grūdintas Stiklas

Svoris: 0.013 KG

Paskirtis: Apsauginis dėklas su ergonomiškas dizainas, naudojant PC kietos gumos medžiaga, apsauga nuo dulkių ir drop-įrodymas.

Paketas, sąrašas:

PC Atveju Sporto Žiūrėti X1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Aukštos kokybės Medžiaga: Pagamintas iš smūgius sugeriančios ir atsparus įbrėžimams, lankstus PC medžiagos, šios sporto šakos žiūrėti atveju užtikrina visišką apsaugą nuo tepalų, prakaito, ir pirštų atspaudai.Aukštos kokybės medžiagos užtikrina ilgalaikį patvarumą savo žiūrėti, suteikia jums ramybę žinant jos dažnai saugomi ir blizga.

2.360 Laipsnio Apsaugą: Mūsų PC atveju Sporto Žiūrėti ir tiksliai iškirpti plėvelę, suteikia visi aplink apsaugą nuo įbrėžimų ir dulkių.Ne daugiau rūpesčių apie įtakoja jūsų laikrodžio funkcijų.Jo lengvas ir patvarus KOMPIUTERIS medžiagos, tai all-in-1 byla ir filmas bus užtikrinti, puikiai tinka ir padidinti žiūrėti išvaizdą.

3.Madingas Enhancement: Pakelti savo stilių su šiuo PC atveju sporto žiūrėti, siūlanti paprastas, bet stilingas dizainas, kuris ne tik apsaugo jūsų žiūrėti, tačiau taip pat priduria, mados atnaujinti.Kietas ir madinga išvaizdą papildo bet kokios aprangos ir žiūrėti juosta, o lengva snap-on " funkcija suteikia be jokio vargo montavimo ir išmontavimo.

4.Pilna Apsauga: PC atveju sporto žiūrėti siūlo visišką apsaugą su trimatis iškilimų ant abiejų pusių geriau mygtuką apsaugos nuo žalos, išlaikant laikrodžių stilius ir funkcionalumas.

5.Dovana Draugui: Laikykite savo sporto žiūrėti saugus nuo įbrėžimų ir smūgių su šiuo patvarus ir stilingas KOMPIUTERIO atveju.Aukštos kokybės medžiagos ir aptakus dizainas padaryti puiki dovana pasirinkimas sportišką vyrai, kurie myli likti madingi.Idealiai tinka Kalėdų ar bet kokia proga.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Tipas Atvejais
  • Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: