Meniu

Crown Baroko Tiara Šukuosena Prabangus Anti-slydimo aplink Karūną Šalies Prop Etape Mokyklos Veiklos Kamuolys

Crown Baroko Tiara Šukuosena Prabangus Anti-slydimo aplink Karūną Šalies Prop Etape Mokyklos Veiklos Kamuolys
€7.64
€11.41
SKU#: p485435 Sandėlyje
  • Kategorijos : Vestuvėms Ir Renginiai
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

SDI99 Tuščiaviduriai Iš Karūnos, Plaukų Papuošalai Blizga Cirkonio Stabili Grip Lieti Karūna Etape Mokyklos Veiklos Kamuolys SDI99

Prekės Specifikacija:

Savybės:

Prabangus Dizainas: Šį Karūna Baroko Tiara Šukuosena funkcijos apsvaiginimo ir sudėtingas tuščiaviduriai out dizainas, išsiskiriantis, elegancija ir rafinuotumas.Tai puikus aksesuaras nuotakos vestuvių, princesė šalys, arba scenoje.

Stabili Grip: Meistriškai su blizgiu kalnų krištolas dygliuotos lydinio, šis tiara karūna užtikrina stabili grip leidžia jums dėvėti patogiai, nesirūpindami apie tai slydimo-off.

Universalus Naudojimas: nesvarbu, Ar tai maskuotis kamuolys, pokylių arba cosplay renginys, tai Visą Cirkonio Prabangus Plaukų Aksesuaras yra universalus pasirinkimas.Ji priduria, liesti, glamūras ir baigia savo išvaizdą ir stilių.

Saugi ir Ilgaamžė: n Tiara yra suprojektuoti su anti-slydimo apvalios formos, teikti ting visoje savo renginį.Pagamintas su kokybės medžiagos, jis yra pastatytas paskutinis ir atlaikyti vartoti reguliariai.

Puiki Šalis Naudai: Idealiai tinka princesė-teminius vakarėlius ar scenoje, tai Tiara Karūna yra būtina turėti aksesuaras.Jos putojantis cirkonio ir prabangus skundo, kad tai puiki šalis naudai, svečiai lobis ir prisiminti.

Specifikacija:

Medžiaga: Lydinio, cirkonio

Produkto Skersmuo: 13cm

Produkto Aukštis: 6cm

Produkto Svoris: 82g

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Komplektą Sudaro:

1 * Karūna

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Medžiaga Metalo

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: