Meniu

Urw Auto Dalys 1 Vnt Priekiniai Varantys Stebulės Guolis Audi RSQ3 2014-2018 M. O. 8J0498625A Profesionalus Automobilių Reikmenys

  • Namuose
  • Dėvėti Dalys
  • Urw Auto Dalys 1 Vnt Priekiniai Varantys Stebulės Guolis Audi RSQ3 2014-2018 M. O. 8J0498625A Profesionalus Automobilių Reikmenys
Urw Auto Dalys 1 Vnt Priekiniai Varantys Stebulės Guolis Audi RSQ3 2014-2018 M. O. 8J0498625A Profesionalus Automobilių Reikmenys
€23.12
SKU#: p4831 Sandėlyje
  • Kategorijos : Dėvėti Dalys
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Prieš pateikiant užsakymą, atidžiai patikrinkite, ar produktas jums reikia, kad pirkti yra teisinga, Jei jūs neturite žinoti, jei produktas tinka jūsų automobiliui, galite siųsti VIN numeris jūsų automobilį klientų aptarnavimo patikrinimas.

Produkto Specifikacijos

Kilmės vieta

Guangzhou, Kinija

Naudojimas

Keleivinių Transporto Priemonių

Automobilio Markė

Audi

OE NE.

8J0498625A

Prekės Pavadinimas

URW

Garantija

2 Metai

Išmatavimai:

Originalus OE Standartinio Dydžio

Naudojimas:

Priekinė Ašis

Medžiaga:

GCR55

Tipas:

Rato Stebulės Guolis

Sertifikatas 1

ISO/TS 16949

Kokybė

Aukštos Kokybės

OEM/ODM

Availiable

Pažymėjimas 2

SGS

Apie Mus

Automobilių ratų stebulės guoliai yra integruota pagrindinių dalių, tokių kaip stebulės guolių montavimo flanšas, stebulės guolis, jungiantis veleno tarp stebulės ir stabdžio disko arba ašies, ir susijusios riebokšliai, ratų sukimosi greičio jutiklius ir magnetinio koduotuvai, kuris taikomas ašies automobilių padengti apkrovos ir pateikti tikslias rekomendacijas perdavimo centru.

Automobilių ratų stebulės ir guoliai buvo parduodamos atskirai nuo 1960 m. ir buvo plačiai naudojami lengvieji automobiliai nuo 1980-ųjų.1990-aisiais, su masinės gamybos trečiosios kartos rato stebulės guoliai, taikant automobilių ratų stebulės guoliai, išplėtė lauką, sunkvežimių, ir mano šalyje, taip pat pradėjo naudoti daug automobilių ratų stebulės guoliai technologijas.Šiuo metu pirmos ir antros kartos rato stebulės guoliai yra vis dar daugiausia naudojamas vidaus masinės gamybos, tačiau trečiosios kartos rato stebulės guoliai pradėjo priima savarankiškai valdomų prekės ženklų modeliai, ir palaipsniui bus lavinimo ateityje.

URW rato stebulės guoliai yra griežtai pagal OE medžiaga, perdirbimo, techninių ir kitų reikalavimų, stengiasi, kad produkto kokybė arti OE " standard.Už jungės ir išorinis žiedas guolio, mes griežtai naudojimo 55# plieno, iš Huaigang Grupės, didelės plieno gamyklos, GCR15 vidinio žiedo, Mobil aukštos kokybės tepalas, ir G10 standartinės plieno, plieno kamuoliukai.Mūsų apdorojimo technologijos yra tiksli ir tobula.Pagal tikslumo reikalavimus, OE, mes net gilintis į trečią-užsakymų apdorojimo neapdorotų tekinimo ir apdailos sukasi.Aukšto dažnio terminio apdorojimo, normalizuoja, aušinimas ir kt.yra mūsų bendros terminio apdorojimo metodus, siekiant užtikrinti, Medžiagos kietumo ir patvarumo.Už kiekvieną procesą, kiekvieno produkto, yra specialūs įrenginiai ir įranga, siekiant užtikrinti tikslumą ir piešimo reikalavimus.

Todėl, kokybės URW rato stebulės guoliais garantuota, ir mes turime visišką pasitikėjimą mūsų produktais.

GRĄŽINIMO POLITIKA

BENDROSIOS SĄLYGOS

Klientas turi išsiųsti arba pavedimu, Prekes Pardavėjas ar kitas asmuo, įgaliotas ją sutartu būdu nedelsiant, bet ne vėliau kaip per 7 (septynias) dienas nuo pranešimo pateikimo dėl pašalinimo iš susitarimas su Pardavėju.

Kai Prekės buvo grąžintos, ne vėliau kaip per 7 (septynias) dienas nuo sutarties atsisakymo iš susitarimą, Pardavėjas privalo grąžinti visas išmokėtas sumas Klientų nustatyta tvarka arba dėl netinkamo Prekės gali būti pakeista tinka tie (apimantis kainų skirtumas).

Klientas prisiima visas tiesiogines išlaidas, susijusias su turinčios Prekės grąžinamos, išskyrus atvejus, kai Pardavėjas prisiima tokios išlaidos pagal susitarimą.

Tik nepanaudotų ir unstained Prekės, jų originalioje pakuotėje gali būti grąžintas.

Pirkimo dokumentą (sąskaitą faktūrą gavo nuo pirkimo) turi būti teikiamos, kai Prekių grąžinimas.

ATŠAUKUS UŽSAKYMO

Anuliuoti jo užsakymą, prieš jūsų įsigytos prekės yra siunčiamos prašome siųsti mūsų klientų aptarnavimo komanda, el. paštu [email protected] užpildytas Mokėjimo Grąžinimo Prašymo Formą".

GRĮŽTI KOKYBĖS PREKĖS

Jei norite grąžinti įsigytą prekę, jūs galite tai padaryti ne vėliau kaip per 7 dienas nuo daikto pristatymo dienos.

Atkreipkite dėmesį, kad:

Tik nepanaudotų ir unstained Prekės, jų originalioje pakuotėje gali būti grąžintas.

Pirkimo dokumentą (sąskaitą faktūrą gavo nuo pirkimo) ir užpildyti "Prekės Grąžinimo ar keitimo Užklausa" Forma turi būti pateikta, kai grįžti elementą.

Atgavusi kokybės prekės priklausomai nuo jūsų užklausą mes arba grąžinti visą pinigų suma, mokama už daiktą ar keisis netinkamą prekę kita, (jei kainų skirtumas, jei tokių yra, turi būti numatytas).

Pirkėjas privalo padengti vežimo išlaidas, kai grįžti, arba keistis bet kokybės produktus.

Jei mes tiekiame yra negerai elementą, mes padengti grąžinimo ir naujas punktas vežimo išlaidas.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris Audi
  • OEM NO. 8J0498625A

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: