Meniu

Suaugusiųjų Plaukti Kepurės Silikono Plaukti Kepurės Plaukimo Skrybėlę, Ausų Apsaugos neslidus Lankstus Plaukti Skrybėlę Ilgų Ir Trumpų Plaukų

  • Namuose
  • Kitos Sporto Šakos Ir Pramogos
  • Suaugusiųjų Plaukti Kepurės Silikono Plaukti Kepurės Plaukimo Skrybėlę, Ausų Apsaugos neslidus Lankstus Plaukti Skrybėlę Ilgų Ir Trumpų Plaukų
Suaugusiųjų Plaukti Kepurės Silikono Plaukti Kepurės Plaukimo Skrybėlę, Ausų Apsaugos neslidus Lankstus Plaukti Skrybėlę Ilgų Ir Trumpų Plaukų
€1.06
€2.36
SKU#: p47301 Sandėlyje
  • Kategorijos : Kitos Sporto Šakos Ir Pramogos
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Šis plaukti bžūp ilgi plaukai yra suprojektuoti su ausų apsauga, neslystantis ir anti-off, ir plona neperšlampama medžiaga.Jis lengvai telpa jūsų plaukai be susiejimas jį, užtikrinant maksimalų komfortą.Bžūp yra taip pat patvarus ir ne deformuojamuosius, todėl jis puikiai tinka reguliariai naudoti.Patinka maudytis be jokių rūpesčių su patikimu plaukti bžūp.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Silikoninė Plaukti Bžūp

Gaminio medžiaga: silikonas

Gaminio dydis: 20 x 24cm/7.87 x 9.45 į

Dugno plotis: 20cm/7.87 į

Produkto spalva: juoda, balta rožinė šviesiai mėlyna

Pakavimo Sąrašas:

1 x Silikoninis Plaukti Bžūp

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Aptemptas ir nepralaidžiose: silikono medžiaga mūsų plaukti kepurės yra minkštas ir švelnus, patogų ir švelnus jausmas ant savo galvos.Jie taip pat yra lanksti ir tampus, prisitaikyti prie skirtingų galvos formų ir dydžių, nesukeldamas jokio diskomforto ar slėgio.

2.Išplėstinė Ausies Apsauga: Patirtis idealus plaukti komforto su mūsų silikono plaukti kepurės.Giriasi pažangiausius dizaino aukštos kokybės ausų apsauga, ji saugo jūsų ausų būgnelius nuo žalingo triukšmo, ir neleidžia vandeniui patekti, apsaugoti jus nuo žalos.

3.Ilgi Plaukai Sprendimas: Nereikia kovoti su plaukų ryšius nebėra.Mūsų silikono plaukti kepurės yra suprojektuoti taip, kad lengvai tilptų ilgi plaukai be tangling ar traukiant.Su domu dizainas ilgus plaukus ir daug erdvės, mūsų rinktinėje yra puikus sprendimas avid plaukikai.

4.Didesnis Saugumas: nereikia jaudintis dėl plaukimo kepuraitė kritimo arba perkelia, o jūs plaukti.Mūsų silikono plaukti kepurės turi anti-slydimui ir anti-off dizaino, su matinio pamušalas, kad kovą savo plaukus švelniai ir tvirtai.

5.Likti Sausa ir Patogi: Mūsų silikono plaukti kepurės užtikrinti išskirtinę neperšlampami veiklos, puikiai tinka, ir idealus komfortas.Jie nesugeria vandens ar priaugti svorio, todėl juos lengvas ir lengvai atlikti.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Taikoma Žmonių Vyrai
  • Medžiaga Silikono

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: