Meniu

Pratybų Kamuolys Bazės Žiedo Pagrindo Atsparumo Juostose Jogos Kamuolys Juostų Fitness Ball Stovėti Namų Treniruoklių Salė Gerina Laikyseną, Pusiausvyros Pratimai

  • Namuose
  • Sporto Ir Kūno Pastato
  • Pratybų Kamuolys Bazės Žiedo Pagrindo Atsparumo Juostose Jogos Kamuolys Juostų Fitness Ball Stovėti Namų Treniruoklių Salė Gerina Laikyseną, Pusiausvyros Pratimai
Pratybų Kamuolys Bazės Žiedo Pagrindo Atsparumo Juostose Jogos Kamuolys Juostų Fitness Ball Stovėti Namų Treniruoklių Salė Gerina Laikyseną, Pusiausvyros Pratimai
€17.27
€35.25
SKU#: p45433 Sandėlyje
  • Kategorijos : Sporto Ir Kūno Pastato
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Aprašymas:

Jogos Kamuolys Bazė yra labai patogu ir praktiška, ar ji yra sporto salėje ar namuose.Jis yra stiprus atsparumas spaudimui ir yra saugus ir patikimas naudoti.

Naudojant Kryptis:

Pripučiami:

1. Ištraukite oro kamštis su kamščiatraukis.

2. Įdėkite oro balione į skylę, paspauskite ir išpūsti kelis kartus, kol fiksuotojo žiedas išsipūtęs.

3. Po pripučiamos, tiesiog blokuoti infliacijos skylę su oro kamštis.

Defliacija:

1. Pakaba oro kamštis su kamščiatraukis, švelniai patraukite jį, ir ištraukite su šiek tiek jėgos.

2. Paspauskite fiksuotojo žiedą deflate tolygiai.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Spalva: mėlyna/pilka

Matmenys: Skersmuo apie 60cm/23.62 į

Svoris: apie 800g

Pakavimo Sąrašas:

Jogos Kamuolys Fiksuotojo Žiedas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Universalus Dizainas ] Jogos Kamuolys pagrindas yra tinkamas vykdyti pagrindines raumenų grupes, gali Padėti Pagerinti Jūsų Viso Kūno Jėga, puikus Ginklų, Laikysena, Kojų Raumenys & Raumenų Tonusą.

2. [ Saugu Naudoti ] Užtikrinti savo saugumą, o naudojant, Pratybų Kamuolys Kėdutės pagrindas gali būti naudojamas su pasitikėjimu ir gali būti pakartotinai naudojamas, turi stiprų spaudimą-guolių pajėgumą.

3. [ Daugkartinio Naudojimo ] Pratybų Kamuolys Bazę, jokio kvapo, matinis dizaino, yra neslidus, yra pagaminti iš profesionalaus lygio sutirštės PVC medžiagos, ir gali būti pakartotinai naudojamas ilgą laiką.

4. [ Paprastas Naudojimas ] Specialiai sukurta naudoti su mankštos kamuolius, Jogos Kamuolys Kėdės Bazė gali atlikti įvairius pusiausvyros pratimai su jogos kamuoliu daugiau, užtikrintai, ir gali užkirsti kelią balanso kamuolys iš geležinkelių arba išslystančiomis, kai sėdi arba saugoti.

5. [ Plataus Taikymo ] Gali pagerinti pagrindinių jėgų, pusiausvyrą, koordinaciją ir lankstumą, Pratybų Kamuolys Stovi gerina pusiausvyrą, koreguojant ar sėdėjimas pozicijas, ir gali žaisti fitneso efektą.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris Jogos Kamuolys Fiksuotojo Žiedas

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: