Meniu

Woodburning Pen Tool 3pcs Saugus "PASIDARYK pats" Amatų Įrankis Do-it-Yourself Rinkinys Vandeniui Scorch Žymeklis Woodburning Pen Daugiafunkcinis "PASIDARYK pats"

  • Namuose
  • Menai,Amatai & Siuvimo
  • Woodburning Pen Tool 3pcs Saugus "PASIDARYK pats" Amatų Įrankis Do-it-Yourself Rinkinys Vandeniui Scorch Žymeklis Woodburning Pen Daugiafunkcinis "PASIDARYK pats"
Woodburning Pen Tool 3pcs Saugus "PASIDARYK pats" Amatų Įrankis Do-it-Yourself Rinkinys Vandeniui Scorch Žymeklis Woodburning Pen Daugiafunkcinis "PASIDARYK pats"
€1.68
€2.43
SKU#: p443444 Sandėlyje
  • Kategorijos : Menai,Amatai & Siuvimo
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Šios medienos degiklis rinkinys yra viskas, ko jums reikia mėgautis kurti projektus, medienos lentos.Galite piešti savo dizainą su pieštuku, tada naudokite medienos degiklis įrankis graviruoti ji su stipriais zonoje.Šios medienos degiklis rinkinys puikiai tinka asmeniniam naudojimui arba įmonės reklama.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Medienos Degiklis Pen

Medžiaga: Riebi Rašalas

Dydis: apie 13.4*1cm/5.28*0.39 į

Pakavimo Sąrašas:

3pcs* Medienos Degiklis Pen

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Veikia Puikiai Gaminiai: medienos degiklis parkeris yra atsparus vandeniui ir rūdžių įrodymas medžiagos, kad nebus išnyks arba išsiliejimas aliejinis rašalas.Tai turi didelės aprėpties, kad gali padaryti bet kokio paviršiaus spalvinga ir gyva.Ji taip pat yra saugi medžiaga, kurią galite naudoti su savo vaikais ir augintiniais atskleisti savo kūrybiškumą.

2.Universalus Medžio Deginimo Įrankį: Šis rašiklis yra didelio tankio tvarkymo veržlė rankena, kuri yra tvirtas ir ergonomiškas.Jis yra suderinamas su įvairiomis medžio lentų, pavyzdžiui, tuopų, beržų, liepų, ir daugiau.Jūs galite naudoti ją sukurti apsvaiginimo modelius ir dizainus ant medžio, su lengvumu.

3.Paprasta Naudoti: Šios medienos degiklis pen " leidžia atskleisti savo kūrybiškumą ir padaryti nuostabiu meno kūrinius ant bet kurio medienos paviršius.Tiesiog atlikite šiuos keturis paprastus veiksmus: 1. įjungti pen naudojant kietmedžio briketų arba kito šilumos šaltinio. 2. lygiosios savo dizainą ant medžio su rašalo. 3. švarios medienos, su audiniu, kad pašalinti papildomus rašalo. 4. Antspaudas ir apsaugoti jūsų kūrinys šildymo medienos, su rašikliu.

4.Didžioji Paraišką: Ar jums patinka medienos deginimas?Ar jūs norite padaryti savo dovanas, dekoracijas, bei amatais?Tada jums reikia mūsų medienos degiklis pen.Jis yra įdomus ir paprastas būdas sukurti nuostabų medienos str.Jūs galite naudoti ją bet kurio medienos paviršius ir padaryti verslo skatinimo dovana padaryti, amatų mokyklos, šeimos veikla, dekoracijos, meno studijos,, medienos projektus ir amatus.Tai puikus hobis visiems, kurie myli medžio deginimas.

5.Gera Dovana: Sukurti nuostabų projektus su šio medienos degiklis pen.Tai puiki dovana visiems, kurie myli, išsilavinimą ir meno, nuo vaikų iki suaugusiųjų.Nustebinti savo draugus, šeimos nariams, giminaičiams arba sau su šio medienos degiklis rašiklį ir mėgautis įdomus sukurti nuostabiu meno kūriniu.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Produkto Tipas Nebaigtas Medienos

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: