Meniu

Medžio Masyvo Tinklelio Virvę Prietaiso Apyrankę Maker Mezgimo Įrankis Mazgas, Apipinti Parašiutu Laido Audimo Įrankiai, Apyrankės Pynimo Įrenginys

  • Namuose
  • Menai,Amatai & Siuvimo
  • Medžio Masyvo Tinklelio Virvę Prietaiso Apyrankę Maker Mezgimo Įrankis Mazgas, Apipinti Parašiutu Laido Audimo Įrankiai, Apyrankės Pynimo Įrenginys
Medžio Masyvo Tinklelio Virvę Prietaiso Apyrankę Maker Mezgimo Įrankis Mazgas, Apipinti Parašiutu Laido Audimo Įrankiai, Apyrankės Pynimo Įrenginys
€6.96
€20.48
SKU#: p422195 Sandėlyje
  • Kategorijos : Menai,Amatai & Siuvimo
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Kulka Taškų:

1.Paketų Sąrašo: Apyrankė Jig Rinkinys naudojamas sujungti du galus, apyrankės, patogu nustatyti, kai audimo apyrankės, įskaitant 1 medinę jig apyrankę maker ir 2 įrašus.

2.Mediena ir Nerūdijančio Plieno: Paracord Apyrankę Jig yra stabili, be drebulys ir ne pakreipti, suprojektuoti su trimis fulcrums ir papildoma parama koja, pagamintas iš medžio ir nerūdijančio plieno, su ryškiai išvaizdą.

3.Aišku Masto Dizainas: Medinė Apyrankė Jig yra skirtas aišku, centimetrų ir colių skalės, veiksmingai išspręsti problemą, kad apyrankė yra per ilgas arba per trumpas, lengvai išmatuoti ilgį, kai audimas.

4.Teleskopinis Reguliavimas: Suteikia jums labiau kontroliuoti stiprumo ir dydžio tinklelio virvę, Jig Apyrankę Maker yra aukščio U-formos apyrankę formavimo įrankis, su laisvai reguliuojamas įrašus abiejuose galuose.

5.Plačiai Taikoma: Tinka vertus-mezgimo apyrankės draugams ir šeimai, Paracord Jig Apyrankę Maker yra ideali audimo įvairių apyrankės, karoliai, automobilio aksesuarai ir kt., featuring lengva operacija ir stiprus praktiškumą.

Aprašymas:

Ilgis U-formos pintos virvės laikiklis gali būti telescopically reguliuoti, ir vaizdo įrašus abiejuose galuose gali būti koreguojamas laisvai.

Įskaitant dvi skales centimetrų ir colių.

Apyrankės jig rinkinys gali geriau kontroliuoti stiprumo ir dydžio pintos virvės, ir pinti apyrankę-tai gražus ir elegantiškas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Medinė Apyrankė Jig

Dydis: (vidut.) 22*4.5*8.5 cm/8.66*1.77*3.35 colių

Medžiaga: mediena

Paketų Sąrašo:

Medinė Apyrankė, Veržimo* 1 set

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: