Meniu

USB Greito Įkrovimo Kabelis Maitinimo Adapteris Laidą Žiūrėti 6/6

USB Greito Įkrovimo Kabelis Maitinimo Adapteris Laidą Žiūrėti 6/6
€3.18
€4.19
SKU#: p39730 Sandėlyje
  • Kategorijos : Automobilių Monitoriai
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Savybės:

OOTDTY

Ši jungtis užtikrina hasslefree ir greitas ryšys tarp įkrovimo kabelį ir jūsų smartwatch.Tiesiog atnešti juos arti vienas kito, ir jie bus automatiškai pridėti, pašalinti komplikuotas prijungti ir atjungti.

Pagaminti iš aukštos kokybės ABS medžiagos, tai įkrovimo kabelis yra pastatytas paskutinis ir gali atlaikyti sukimo neprarandant jo Tai garantuoja stabilumą ir patikimumą, teikti patikimas įkrovimo sprendimas jūsų smartwatch.

Šis universalus įkrovimo kabelis gali sutalpinti į visų poreikius smartwatch vartotojams, nesvarbu, ar esate sporto entuziastai, užimta profesionalus, ar kažkas, kas myli technologijas.Ji siūlo patikimą ir veiksmingą įkrovimo patirtį, užtikrinant, kad jūsų žiūrėti isalways paruoštas naudoti.

Su keliais variantas, kad šis įkrovimo kabelį galima lengvai ir įvairių energijos šaltinių, pvz., adapteriai, maitinimo bankai, ar kompiuteriai.Nesvarbu, ar esate namuose, biuruose, ar keliaujate, galite patogiai jūsų smartwatchanytime, bet kur.

Atsisveikinti su tangleds kabelis ir sudėtinga įkrovimo procesai.Šis įkrovimo kabelis supaprastina jūsų apmokestinimo patirtį, siūlo vartotojui draugiškas sprendimas maitinimui iki jūsų smartwatch.Mėgaukitės lengvas įkrovimas ir nepertraukiamo naudojimo visą dieną.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:ABS

Linijos Ilgis:Apytiksl.100cm/39.37 colių

Spalva:Balta

Sąsajos tipas: USB /PD

Žiūrėti 6/6

Komplektą Sudaro:

1x Žiūrėti

Pastaba:

① .Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

② .Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Dėkojame už jūsų supratimą.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas SIV
  • Tipas Žiūrėti Baterijas

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: