Meniu

Dairess Sintetinių Lauke Nerijos Plaukų Ryšulių Zizi Nerijos Nėrimo Plaukų Priauginimas Mėlyna Žalia Zizi Nerijos Plaukus Juoda Moterų

Dairess Sintetinių Lauke Nerijos Plaukų Ryšulių Zizi Nerijos Nėrimo Plaukų Priauginimas Mėlyna Žalia Zizi Nerijos Plaukus Juoda Moterų
€21.05
€48.96
SKU#: p38595 Sandėlyje
  • Kategorijos : Plaukų Priauginimas & Perukai
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Prekės Pavadinimas:DAIRESS

Plaukų Stilius:Zizi Nerijos Nėrimo Plaukų

Pilna Galva: 7-9 Paketai Gali Padaryti Visą Galvą

Plaukų Spalva:16 Spalva

Plaukų Ilgis:28inch

Plaukų Svoris:50 G/Vnt.

Plaukų Medžiaga:100% Sintetinius plaukus be cheminių perdirbti

Pristatymo laikas: Nemokamas pristatymas (12-25 darbo dienas); DHL(5-7 darbo dienas)

DUK

1.Kodėl ilgis yra ne tas pats, kaip ir aprašymas?

Mes išmatuokite ilgį plaukų, kai plaukai bus ištemptas į Tiesias, banguotas ir garbanotas plaukų tekstūros bus daug trumpesnis, palyginti su tiesūs plaukai,atkreipti dėmesį į tai, kad prieš jums pirkti, Ačiū!

2.Kodėl spalvos yra ne tas pats, kaip ir aprašymas?

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

3.Kodėl svoris yra ne tas pats, kaip aprašymas?

Nes mūsų produktas buvo pagamintas mašina, normalu, kad ji egzistuos 5-10g klaida.

4.Kodėl mano plaukai tapti susivėlęs?

Plaukai taps susivėlęs dėl sausumo, naftos ir purvo kaupiasi, druska vandens, o ne šukavimas (platus dantis, šukas.) iš savo plaukų kasdien.Įsitikinkite, kad nuplauti ir būklės plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę,ir, jei įmanoma du kartus per savaitę būtų geriau.Galite naudoti drėkinantis lašai arba kreipkitės stilistas kitus pasiūlymus.

5.Kodėl plaukai nekristų?

Po to, kai naujasis produktas buvo pagamintas, ten bus kai plaukiojantieji plaukų, Todėl, kai savo pirmąjį atėjimą, plaukiojantieji plaukų iškrenta, tikiuosi, kad jums galėtų suprasti.

6. Kiek laiko tai trunka?

Šis plaukai gali trukti labai ilgai, priklausomai nuo to, kaip jums išlaikyti jį.Elgiamės kaip su savo plaukų ir imtis labai gerai prižiūrėti jį, jis ilgiau.

7.Kodėl nebuvo gavau paketą, sumokėję už ilgametis?

Aš atsiprašau, kad dėl poveikio tarptautinės epidemija, laivybos laikas paketą turės įtaką tam tikru mastu, tačiau nereikia nerimauti, jei jūs įsigijote produktą mūsų parduotuvėje ir negavo savo paketą po ilgo laiko.Susisiekite su mumis, ir mes padarysime tai.Jūs grąžinta ar pakartotinai išsiųsti.

  • Medžiagos Klasė Aukštos Temperatūros Pluošto
  • Gali Būti Permed Taip
  • Elementų Pakuotėje 24strands/pak
  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas DAIRESS
  • Spalva Tipas Ombre

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: