Meniu

1pc dantų Pasta Vamzdis Squeezer Animacinių filmų Gyvūnų Plastiko Paspauskite Vadovas Vaikas Pasta Namų Vonios kambarys, Vonios Įrankiai, Reikmenys M7N2

  • Namuose
  • Namų Ūkio Merchandises
  • 1pc dantų Pasta Vamzdis Squeezer Animacinių filmų Gyvūnų Plastiko Paspauskite Vadovas Vaikas Pasta Namų Vonios kambarys, Vonios Įrankiai, Reikmenys M7N2
1pc dantų Pasta Vamzdis Squeezer Animacinių filmų Gyvūnų Plastiko Paspauskite Vadovas Vaikas Pasta Namų Vonios kambarys, Vonios Įrankiai, Reikmenys M7N2
€0.60
€1.09
SKU#: p3673 Sandėlyje
  • Kategorijos : Namų Ūkio Merchandises
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Aprašykite:

Produkto pavadinimas: Creative dantų Pasta Squeezer

Gaminio dydis:10*4cm/3.93*1.57 colių

Gaminio spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio medžiaga: ABS

Produkto savybės:

1. Kūrybos Animacinių filmų Gyvūnų Dizainas: Šis dantų pasta squeezer yra unikalus ir žavinga animacinių filmų gyvūnų formos, pridėti įdomus ir kūrybiškumą į savo kasdieninę dantų rutinos.Jis tikrai padarys valyti dantis daugiau maloni patirtis.

2.Patogu ir taupo Laiką: tingus asmens kosmetikos ir veido valikliu dozatorius leidžia lengvai ir be vargo, nuspaudžiant iš dantų pasta, todėl laiko taupymo įrankis užimtiems asmenims.Ne daugiau stengiasi išspausti paskutinius tiek dantų pasta, arba eikvoti brangų produktą.

3.Higienos ir Netvarka-nemokamai: Su šiuo squeezer, galite atsisveikinti su nepatogus dantų pasta vamzdžiai arba buteliai.Balionėlis tvarkingai ir efektyviai nereikalauja teisę sumą, dantų pasta, užkertant kelią nereikalingų atliekų ir išlaikyti švarią ir higienišką vonios kambarys countertop.

4.Universalus ir Multi-purpose: Ne tik tinka, dantų pasta, bet šis naujoviškas squeezer taip pat gali būti naudojamas spaudimas iš kitų kosmetikos produktų, pavyzdžiui, veido valymo ir rankų kremai.Tai universalus įrankis, kuris padeda jums padaryti maksimalią naudą iš savo grožio produktai.

5.Patvarus ir Paprastas Naudoti: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, tai kokia dantų pasta ir kosmetikos squeezer yra suprojektuota, kad būtų patvarus ir ilgaamžis.Ji yra taip pat paprasta naudoti - tiesiog įdėkite vamzdžių arba butelyje į squeezer ir paspauskite atsargiai įpilkite norimą kiekį produkto.Ji yra praktiška ir patogi priemonė jūsų dienos viliojimo rutinos.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, galite nedvejodami susisiekite su manimi, mes suteiksime jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

Vežimą sudaro:

1pc Kūrybos dantų Pasta Squeezer

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Medžiaga Plastikiniai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: