Meniu

Lauko Vandeniui Paskirstymo Dėžutė PC-paviršinės Montuotės 1Row 8 Modulių IP65 Saugiklių Dėžutės Jungtis Terminalo 200X155X95mm Elektros

Lauko Vandeniui Paskirstymo Dėžutė PC-paviršinės Montuotės 1Row 8 Modulių IP65 Saugiklių Dėžutės Jungtis Terminalo 200X155X95mm Elektros
€2.22
€6.34
SKU#: p3602 Sandėlyje
  • Kategorijos : Elektros Įrengimai Ir Reikmenys
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Savybės:

*Paviršiaus-sumontuoti saugiklių dėžutė pagaminta iš aukštos kokybės ABS medžiagos su aukštos vandens ir dulkių atsparumo.Kietas, smūgiams atsparus įstaiga nebus įtrūkimai ar išnyks.Mažas platintojas temperatūrai atsparus nuo -20 ℃ iki +70℃, todėl gali būti naudojamas beveik bet kur.

*IP65 vandeniui: apsaugos klasė IP65 apsaugo saugiklius nuo aplinkos veiksnių, tokių kaip dulkių ir drėgmės.Paskirstymo dėžutė yra vardinė, su apsaugos klasė IP65 (vandeniui saugomų) ir todėl gali būti naudojamos tiek patalpose, tiek lauke (drėgnose patalpose).

*Montavimo būdas: paviršius, ant, 1-eilės tvirtas saugiklių langelį 8 moduliai su skaidriu durų kabelių apsaugos ir sub-paskirstymo butų ir gyvenamųjų pastatų.

*Tinka išorės matmenys: 200 x 155 x 95 mm, korpusas yra surenkamieji kabeliniai įvadai visų pusių, dėka pakankamai interjeras, laidų galima be jokių problemų.

*Lengva naudoti: fuse box rinkinį sudaro DIN bėgelio ir spaustuvai lengvas montavimas; iš anksto išgręžtas skyles laidams patekti ant visų keturių pusių, galima tiesiogiai montuoti.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: HT vandeniui paskirstymo dėžutė

Kabinetas: ABS

Permatomas dangtelis: PC

Gaminio dydis: 200 x 155 x 95mm

Produkto specifikacijos: 8way

Atsparus vandeniui klasė: IP65

Temperatūros diapazonas: nuo -20℃~+70℃

Taikomas vietos: vilos, sodinimo bazės, chemijos pramonės įrenginiai, plaukimo baseinai, veja, tualetai, krovimas į krūvas, akumuliatorius, automobilių įkrovimo ir kt.

Pakavimo sąrašas:

1*HT vandeniui paskirstymo dėžutė

2*atsparus Vandeniui jungtis

1*Terminalas

4*Plėtimosi vamzdelis+varžtas

1 komplektas*Montavimo varžtai

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris 200 x155 x95mm

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: