Meniu

Šviesos Kamieninių S Šviesos Automobilių Padangų Slėgio S Liuminescencinės Šviesos Kamieninių Universaliosios Padangų Vožtuvas S Apšviesta Auto, Automobilių, Oro, Automobilių Nuoma

  • Namuose
  • Dėvėti Dalys
  • Šviesos Kamieninių S Šviesos Automobilių Padangų Slėgio S Liuminescencinės Šviesos Kamieninių Universaliosios Padangų Vožtuvas S Apšviesta Auto, Automobilių, Oro, Automobilių Nuoma
Šviesos Kamieninių S Šviesos Automobilių Padangų Slėgio S Liuminescencinės Šviesos Kamieninių Universaliosios Padangų Vožtuvas S Apšviesta Auto, Automobilių, Oro, Automobilių Nuoma
€2.24
€4.46
SKU#: p34389 Sandėlyje
  • Kategorijos : Dėvėti Dalys
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Produkto Aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės.

1. Padangų Kamieninių vožtuvai s: Tai padangų vožtuvai kamieninių s yra pagaminti iš putojančio kalnų krištolas medžiagos.Duoti jūsų automobilio unikalus prabangos atrodo, su gražia apakinti.

2. Universali Padanga Kamieninių vožtuvai s: Tai apima ratų padėti išlaikyti padangos pripūstos tinkamu lygiu, dviračius, automobilius, Visureigius, sunkvežimius ir kitas motorines transporto priemones.

3. Sandariai, Sandarus Antspaudas: mūsų padangų vožtuvai s viduje su Gumos Sandarikliai, sukurti griežtesnė, veiksmingiau antspaudas, kad ten nėra oro nutekėjimo į ilgas, kietas diskai.

4. Lengva įdiegti: 4pcs vožtuvai kamieninių s, jis gali lengvai sugriežtino naudoti savo rankomis, nereikia jokių papildomų įrankių, labai lengva ir patogu.

5. Dydis yra 15.8*12.8 mm H*W).Ji yra universali tinka standartinis Amerikos vožtuvai.Tai taip pat jūsų šeimoms ir draugams.

Produkto Specifikacija:

Produkto pavadinimas: dienos šviesos Automobilių Padangų Vožtuvas s

Medžiaga: ABS

Spalvos: mėlyna, raudona, geltona

Pakuotės dydis: 8x6x2cm/3.15*2.36*0.79 cm

Pakuotės svoris: 14g/0.03 lb

Kiekis: 4pcs

Pakavimo Sąrašas:

Automobilių Padangų Vožtuvas s*4pcs

Pastaba:

Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida 1-3cm, ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Prašome suprasti, kad dėl skirtingų pozicijų, nuotraukos, spalvos gali būti chromatinę aberaciją.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Liuminescencinės Dizainas: Mūsų liuminescencinės automobilių padangų vožtuvas dangteliai gali švyti tamsoje, todėl jūsų automobilio super vienas tamsoje ir padaryti jūsų naktį kelionių įdomesnis.

2.Tvirtas ir Patvarus: Pagaminti iš aukštos klasės ABS medžiaga, mūsų šviesos kamieninių rinktinėje yra patvarus, tvirtas ir neramus sulaužyti arba ardo, su didesniu antspaudas, siekiant padėti užkirsti kelią oro nutekėjimo.

3.Praktinių Raštas: funkcijų dienos vožtuvas dangteliai yra apsaugoti vožtuvas, užkirsti kelią vandens, dulkių, smėlio ar kitų patekti į padangų, ir, svarbiausia, užkirsti kelią vožtuvo nutekėjimo.

4.Montavimas su Lengva: Ji yra lengva įdiegti arba pašalinti šviesos kamieninių kepurės.Jokie įrankiai yra reikalingi.Funkcija sukami siūlai dizainas, lengva ranka sugriežtinti diegimo metu.

5.Plačiai Taikoma: švyti padangų vožtuvas gali būti priveržti daug stilių padangų kepurės.Ji yra universali ir tinka daugeliui automobilių, sunkvežimių, dviračių ir motociklų.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: