Meniu

Studentų Animacinių filmų Mielas Pieštukų Drožtukas 3d Formos Prizą Pieštukų Drožtukas Vaikų Drožtukas Žaislų, Pieštukų Prekių A2d5

  • Namuose
  • Mokyklos Reikmenys
  • Studentų Animacinių filmų Mielas Pieštukų Drožtukas 3d Formos Prizą Pieštukų Drožtukas Vaikų Drožtukas Žaislų, Pieštukų Prekių A2d5
Studentų Animacinių filmų Mielas Pieštukų Drožtukas 3d Formos Prizą Pieštukų Drožtukas Vaikų Drožtukas Žaislų, Pieštukų Prekių A2d5
€2.66
€5.32
SKU#: p34298 Sandėlyje
  • Kategorijos : Mokyklos Reikmenys
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Produkto Aprašymas:

1. Produkto pavadinimas: Studentų animacinių filmų pieštukų drožtukas 3D lėlės formos pieštukų drožtukas

2. Gaminio dydis: Vienas dydis.Dydis tai pieštukų drožtukas yra maždaug 8x7x3cm/3.15x2.76x1.18 cm.Dydis nuo pakuotės yra maždaug 7x6x3.5cm/2.76x2.36x1.38 cm.

3. Produkto stilius: drožtukas

4. Produkto spalva: mėlyna, oranžinė, geltona, žalia

5. Medžiaga: plastikas

Produkto savybės:

1. Kūrybinės animacijos forma: Šis pieštukų drožtukas yra sukurta forma, kai mielas mažylis trimatis lėlės, suteikti žmonėms mielas ir įdomus jausmas.Ji yra ne tik praktinių pieštukų drožtukas, bet taip pat mielas apdaila, tinka studentams ir animacinių filmų mėgėjams.

2. Daugiafunkcinis naudojimas: Šis pieštukų drožtukas gali ne tik paryškinti pieštukai, tačiau taip pat pagaląsti spalvoti pieštukai, bauda-line rašikliai ir kiti plunksnakočiai daugelyje specifikacijų.

3. Nešiojamų ir kompaktiškas: kompaktiško dydžio šis pieštukų drožtukas leidžia lengvai atlikti.Jis gali būti lengvai įdėti į mokyklą, rankinėje, kišenėje ar raštinės reikmenų dėžutę, todėl patogu nešiotis.

4. Efektyvus pieštuku galandimo: pieštukų drožtukas pagaląsti pieštukai greitai ir tiksliai.Nesvarbu, ar jūs rašote, tapybos ar tai rankų darbas, jūs galite gauti tvarkingas ir aštrių korekcijai gerinti kūrybos efektyvumo.Tai taip pat lengva valyti, todėl jį lengva pašalinti, o išvalyti pieštukų drožlėmis.

Dėmesio:

1.Kaip mes visi žinome, skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, ir nekilnojamojo spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje.

2.Dėl vadovo matavimo, dydis gali turėti klaida kelių centimetrų

Vežimą sudaro:

1pc drožtukas

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: