Meniu

Automobilių Saugos Plaktukas Duarble Anglies Plieno Windows Pertraukiklis Apsaugos Sėdynė Dirželio Cutter Lydinio Vadovas Dizainas Hammer Auto Pabėgti Įrankiai

Automobilių Saugos Plaktukas Duarble Anglies Plieno Windows Pertraukiklis Apsaugos Sėdynė Dirželio Cutter Lydinio Vadovas Dizainas Hammer Auto Pabėgti Įrankiai
€10.87
€21.74
SKU#: p34040 Sandėlyje
  • Kategorijos : Automobilių Plovimas Ir Priežiūra
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Kulka Taškų:

1. Gelbėjimo Priemonė: Automobilių Saugos Plaktukas leidžia jums gauti iš jūsų transporto priemonės greitai atveju automobilio avariją.Jūs galite lengvai sulaužyti automobilio langas su aštriu plaktuku.

2. Patogi Rankena : Automobilio Langą Išjungiklis turi ilgą, neslidžia rankena, kad būtų lengva kontroliuoti.Ji suteikia geresnį sukibimą nei kitos atsargos modeliai ir būtų patogu laikyti.

3. Tvirtas Medžiaga: Automobilių Stiklo Tarpsluoksnis, pagamintas iš aliuminio lydinio, kuris yra tvirtas ir patvarus.Aukštos kietumas volframo plieno plaktukas galva yra sunku ir aštrių, kuris gali nutraukti automobilio langas iš karto.

4. Įmontuota saugos diržų Cutter: Automobilių Stiklo Tarpsluoksnis, padės keleiviams išvengti nelaimingų atsitikimų.Mažas disko dizainas apsaugo nuo netyčinių traumų.Tai leidžia greitai sumažinti, jei saugos diržų nepavyksta.

5. Unikali Dovana: Metalo Pabėgti Plaktuku-tai puiki dovana Tėvo Dienos, Kalėdų, ir Juodasis penktadienis.Ji ne tik atrodo stilingas ir gražus, bet jis yra taip pat lengva rasti ir naudoti greitai, kai pabėgti.

Aprašymas :

Automobilių Saugos Plaktuku gali padėti keleiviams pabėgti nuo nelaimingų atsitikimų.Sunku ir aštrių ir gali sudaužyti langus ne kartą.Ji taip pat gabalai saugos diržai greitai.Neslidžios dizainas yra patogu laikyti, ir jūs won ' t let go svarbiais momentais.

Techniniai duomenys:

1. Pavadinimas: automobilių Saugos Plaktukas

2. Modelis: KM-046

3. Spalva: Susitiko-a-llic Sidabro/Aukso

4. Gaminio dydis: apie 17x 7.5x2.5cm/6.69x2.95x0.98inch

5. Pakuotės dydis: apie 20x8x3.5cm/7.87x3.15x1.38inch

6. Medžiagos: cinko lydinys + aliuminio lydinys + volframo plienas + 45# anglies plieno

7. Grynasis svoris: apie 314g

Pakavimo sąrašas:

1pc x Automobilių Saugos Plaktukas

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Modelio Pavadinimas Automobilių Saugos Plaktukas
  • Prekės Svoris 314g

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: